CLOSED Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here! - Page 51

View Poll Results: Selling and Business Promotion Privileges: What is Most Appropriate?

Voters
40. This poll is closed
  • For members with minimum 300 posts and 3 months' membership

    14 35.00%
  • For members with minimum 300 posts and 6 months' membership

    10 25.00%
  • For members with minimum 600 posts and 6 months' membership

    16 40.00%
  • For all members with no minimum posts and length of membership

    0 0%
Page 51 of 177 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... LastLast
Results 751 to 765 of 2651
  1. #751
    NewcomerElite Citizen utie's Avatar
    Join Date
    Sep 25, 2007
    Location
    Batam
    Posts
    3,271
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    Quote Originally Posted by rully7apr View Post
    udah pernah dicoba tie, tp kok ada tulisan "quote" bla bla bla
    rul gw kasih contoh gw ngequote elo.. ntar pas dibelkanganya ngak gw kasih /quote jadi elo bisa liat

    misalnya gw cuma mau ngequote ampe pernah dicoba tie... ya udah gw apus aja
    jadi gini
    [QUOTE=rully7apr;317810]udah pernah dicoba tie

    trus belakangnya kan harus ada /quote* yang didalem kotak itu* tinggal ditambahin dibelakangnya
    Quote Originally Posted by rully7apr View Post
    udah pernah dicoba tie
    Last edited by utie; May 21, 2008 at 09:13 PM.
    I object to violence because when it appears to do good, the good is only temporary; the evil it does is permanent.- Mahatma Gandhi

  2. #752
    Elite Citizen Juleha's Avatar
    Join Date
    Jun 21, 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    3,189
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    yipieee .. udah bisa
    yahhh semua

  3. #753
    Superstar in Training sLesTa's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    merlion city
    Posts
    5,128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    horeee... selamat yah juleha!!

  4. #754
    CEO Female Daily Network Elite Citizen Hanzky's Avatar
    Join Date
    May 26, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    3,561
    Mentioned
    178 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    rima_sakti point yang gue maksud bukan jumlah postingan say, tapi point yang di kasih para member karena si member itu helpful sekali..gituu...
    Save yourself from the headache and read reviews from thousand of our members! Bisa difilter sesuai umur, jenis kulit, warna kulit dan budget. Only in FemaleDaily.com -- hanzky.com

  5. #755
    Citizen rully7apr's Avatar
    Join Date
    Feb 16, 2008
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    1,765
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    utie or mods gw coba kok ga berhasil ya, malah ada tulisan the message you have entered is too short padahal tulisannya udah gw banyakin...

  6. #756
    NewcomerElite Citizen utie's Avatar
    Join Date
    Sep 25, 2007
    Location
    Batam
    Posts
    3,271
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    rul di thread test loe dah liat belum..tadi gw nambahin... klo loe kurang [/quote] dibelakangnya
    I object to violence because when it appears to do good, the good is only temporary; the evil it does is permanent.- Mahatma Gandhi

  7. #757
    Citizen rully7apr's Avatar
    Join Date
    Feb 16, 2008
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    1,765
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    udah gw coba tie tp kok ada tulisan the mesaage you.......is too short

  8. #758
    NewcomerElite Citizen utie's Avatar
    Join Date
    Sep 25, 2007
    Location
    Batam
    Posts
    3,271
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    gw barusan nambahin lagi ...sebenernya tadi yang gw liat pertama itu loe mengakhiri kalimat cuma dengan ] ngak ada [/quote]
    I object to violence because when it appears to do good, the good is only temporary; the evil it does is permanent.- Mahatma Gandhi

  9. #759
    Citizen rully7apr's Avatar
    Join Date
    Feb 16, 2008
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    1,765
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    udah berhasil tie, makasih cinta

  10. #760
    Elite Citizen ngelzz's Avatar
    Join Date
    Jul 16, 2007
    Location
    Singapore
    Posts
    3,712
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    mods, mo nanya dong..

    tmen gue ada yg nitip nyari model buat les make up, bole di post di signature gue ga ?
    takut ga bole kalo titipan.. hehehe..

    makasii..
    part time lover. full time friend
    ngelzz.blogspot.com

  11. #761
    Elite Citizen niamara's Avatar
    Join Date
    Dec 3, 2007
    Location
    J.town
    Posts
    4,883
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    mau tanya dong... kl di thread skincare itu boleh ga sih kita nyebutin ingredients nya bila ada yg bertanya (misalnya kita pemakai atau kita tau) apakah ada aturannya mengenai ini, atau apakah kl komposisi nya kita sebutin akan membuat masalah? soalnya menurut gw kl emang ga ada apa2nya gpp dong.. kan saling membantu untuk yg bertanya bukan ?

  12. #762
    Silver
    Join Date
    Mar 8, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    Mbak2...mau nanya yah. kalo aku butuh saran ttg kebaya pengantinku yang bingung harus diapain lg ke forum mana yah ? thanks

  13. #763
    Superstar in Training sLesTa's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    merlion city
    Posts
    5,128
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    ustari forumnya dah bener di FD hehe.. maksud kamu di THREAD mana kaliii
    kesini aja yah:
    http://www.fashionesedaily.com/forum...read.php?t=373

  14. #764
    Fashionese Daily Crew Superstar in Training dunia_dandan's Avatar
    Join Date
    Jun 9, 2007
    Location
    Greater DC
    Posts
    8,077
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    Quote Originally Posted by niamara View Post
    kl di thread skincare itu boleh ga sih kita nyebutin ingredients nya bila ada yg bertanya (misalnya kita pemakai atau kita tau) apakah ada aturannya mengenai ini, atau apakah kl komposisi nya kita sebutin akan membuat masalah?
    Tdk masalah.
    We are not human beings having a spiritual experience.
    We are spiritual beings having a human experience.

    Save your PM and ask your beauty Q's on the forum, please. It's called 'forum' for a reason.

  15. #765
    Dhee's Avatar
    Join Date
    Sep 4, 2007
    Location
    Jakarta-Indonesia
    Posts
    22
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Re: Questions & Suggestions for The Forum Please Post Here!

    Dakyu mo menrubah siganture, piyee yaa?

Page 51 of 177 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... LastLast

Similar Threads

  1. Problem: Dress Code dan Themed-Party: Pakai Apa, Ya?
    By Syita in forum Pret-a-Porter
    Replies: 138
    Last Post: Sep 18, 2016, 06:49 PM
  2. Suggestions for The BLOG Please Post Here!
    By Hanzky in forum Archive Forum
    Replies: 173
    Last Post: Aug 29, 2010, 04:47 AM