Home Design Interior - Page 4
Page 4 of 71 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 46 to 60 of 1053
  1. #46

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    Made these as well...also made the black cushions on the sofa but too lazy to take more pics today...

    Hidden Content

    Voila, waiting for your pictures, maybe that will give me ideas for the next steps

  2. #47
    Permanent Resident r_widiastri's Avatar
    Join Date
    Oct 23, 2007
    Location
    tangerang selatan
    Posts
    627
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    love the frames, it's classic but simple
    Last edited by r_widiastri; Mar 2, 2008 at 01:40 PM.

  3. #48

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    bellesdejour i like the way you put the stuffs onto the white canvas Hidden Content

  4. #49
    Elite Citizen staragilite's Avatar
    Join Date
    Aug 31, 2007
    Location
    Edmonton, Canada
    Posts
    4,171
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    nice frames, bdj Hidden Content love the black and white canvas too.. u're really creative, eh?

    jellyfish chandeliernya keren banget Hidden Content star ceiling? mahal ya? hmm.. Hidden Content tapi bagus banget tuh gw suka Hidden Content
    For sale: GUC Mamas&Papas Armadillo. Pick up only. Please pm me for details.

  5. #50

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    Thank you so much mir@cle and staragilite.... I am quite bad at doing things with my hands but I try..

  6. #51

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    halo halo..

    skedar bagi info niy..waktu itu mau ngedandanin plus ganti perabotan berat rumah. khan bingung tuh cari gallery a la Vivere or Vinotti tp dengan harga yang lebih miring..
    iseng ke kemang, eh ada gallery namanya LEISURE daerah Bangka Raya pokonya patokan bekas pasir putih..
    soal harga udah jelas lebih miring!
    kualitas..udah 3 taunan lah..msh ok bgt tuh!Hidden Content

  7. #52
    Citizen nawang wulan's Avatar
    Join Date
    Mar 15, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,095
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    girls..
    kasih referensi arsitek ama kontraktor yg bagus donk di jakarta..
    kalo bisa sih yg gaya nya etnik2 gituhhh Hidden Content

    thanks in advance yaaa..

    (ini bagusnya dibikin topik baru ato gimanah?)

  8. #53
    ChiQue's Avatar
    Join Date
    Jun 19, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    nawang wulan mo bangun rumah atau toko atau apa nih? kalo setau gw yah.. kalo masalah gaya etnik2 gitu... lo minta di design in ama arsitek nya itu sendiri.. karena ga ada arsitek yg specific selalu nge design ethnic2 gitu.. dan lo yg sebagai client minta aja lo mau design yg seperti apa.. biar dia yg mikirin detail dan sebaik nya seperti apa.. dan kalo kontraktor... setau gw juga... arsitek itu pasti ada koneksi dengan kontraktor2.. jadi kita client ga usah pusing2 ama masalah kontraktor,,, gitu ya setau gw,... kecuali memang lo nge design sendiri... baru deh nyari2 kontraktor... CMIIW

  9. #54
    Citizen nawang wulan's Avatar
    Join Date
    Mar 15, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,095
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    rumah, chique Hidden Content

    soalnya gw pernah ngobrol ama temen gw yg arsitek, tempat dia kerja itu spesialis buat yg minimalis2 gituh.. hmmm Hidden Content

  10. #55
    ChiQue's Avatar
    Join Date
    Jun 19, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    mungkin spesialisasi iya... tapi terserah client ya setau gw... gw semester lalu magang di kantor arsitek.. design nya macem2 kok.. tapi itu di Malaysia... hmm.. gw ga tau kantor arsitek di indo.. nanti lah kalo gw dapet referensi gw kasih tau ya.. maap belom nge bantu..

  11. #56
    Citizen nawang wulan's Avatar
    Join Date
    Mar 15, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,095
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    ooouw.. ya ya ya..
    thanks lho anywayyyy Hidden Content

  12. #57

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    hai nawang wulan aku ada kenalan arsitek dia emang suka design etnik2 gt..terutama gaya bali, semacam kayu manis gt d!pengalamannya jg udah lumayan. pernah di hire ampe ke spore n malay..klo emang tertarik pm aja y..

  13. #58

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    wadoooh post nya blm cukup niy..!hehe
    nawang wulan pm email aja y..aku bls via email.thks

  14. #59

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    Nicky Hilton's Hollywood pad!
    images taken from inStyle Magazine UK - May 2008

    Hidden Content

    Hidden Content

  15. #60

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Home Design Interior

    btw, if you want to see a short-video of nicky's home, just go to this link:
    Hidden Content

Page 4 of 71 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast

Similar Threads

  1. Colors for Interior Design
    By Qnoi in forum Home and Beyond
    Replies: 179
    Last Post: Feb 4, 2020, 05:49 PM
  2. Replies: 1165
    Last Post: Nov 16, 2018, 12:35 AM
  3. Interior Design for Your Bedroom
    By sashalauder in forum Home and Beyond
    Replies: 530
    Last Post: Apr 2, 2018, 11:17 AM
  4. Interior design for multifunction rooms
    By dina_nita in forum Home and Beyond
    Replies: 73
    Last Post: Jan 10, 2017, 03:49 PM
  5. Our Home Sweet Home (new server and other notes...)
    By Thomas in forum Archive Forum
    Replies: 112
    Last Post: Feb 11, 2008, 01:33 AM