Info Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS) - Page 3
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 31 to 45 of 97
  1. #31
    Citizen reiayanami's Avatar
    Join Date
    Feb 27, 2014
    Posts
    2,047
    Mentioned
    2169 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Buat pengguna citilink, tunjukin boarding pass kalian buat dapetin harga 499rb untuk 3hari2malem di best western hotel (termasuk yg vila/resort/premier)

    buat yg mau nginep di best western dan punya cc bca bisa dpt harga 50% dari best published rate. Mau cek rate nya monggo ditelfon langsung ke hotelnya krn di agoda etc suka beda. Pake bca ini jatuhnya jauh lebih murah dibanding agoda etc

  2. #32
    Superstar in Training sugarenspice's Avatar
    Join Date
    Jun 13, 2008
    Location
    batavia
    Posts
    5,565
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Singapore Airlines Big Bang Promotion

    Singapore Airlines is delighted to offer our Big Bang promotional fares available for bookings from now until 30 October 2014.
    Fly to Singapore from US$150, Hong Kong from US$350, Japan from US$600, Australia fromUS$650, Maldives from US$700, Europe from US$1,100and USA from US$1,300.
    Travel period is until 30 June 2015 with advance purchase 3 days before departure.
    For more fares and complete terms & conditions, please visit Hidden Content .

    If you are planning a trip to Auckland enjoy our special fare only US$1,200 valid for sale from now until 31 October 2014 for travel from 27 October 2014 till 27 November 2014 with advance purchase 3 days before departure.

    Starting from 27 October 2014, you can enjoy the luxury and comfort of the world's largest aircraft, theAirbus A380 on our flights:
    SQ285 Singapore 20:50 Auckland 11:45+1 all days
    SQ286 Auckland 13:30 Singapore 19:00 all days
    Books garage sale : English books, Indonesian novels, etc.


  3. #33
    Superstar in Training sugarenspice's Avatar
    Join Date
    Jun 13, 2008
    Location
    batavia
    Posts
    5,565
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Cathay Pacific Travel Fair with Redhot Travel (for HSBC cardholders)

    Hong Kong
    Start from
    US$328nett
    China
    Start from
    US$388nett
    Taiwan
    Start from
    US$378nett
    USA
    Start from
    US$1,108nett

    Also enjoy: free surcharge, 0% 6 months instalment, cash back Rp300,000 and free travel luggage
    Kota Kasablanka, 23 - 26 October 2014
    Travel period until 30 September 2015
    See more at: Hidden Content
    Books garage sale : English books, Indonesian novels, etc.


  4. #34
    Permanent Resident
    Join Date
    Apr 22, 2014
    Posts
    515
    Mentioned
    244 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Citilink Family Holiday Promo

    Syarat dan ketentuan promo :
    1. Diskon 5% untuk pembelian minimum 3 tiket ONE WAY (Hanya bisa dilakukan melalui web site Hidden Content )
    2. Diskon 7% untuk pembelian minimum 3 tiket RETURN (Hanya bisa dilakukan melalui web site Hidden Content )
    3. DOI: 30 Desember 2014
    4. DOT: 30 April 2015
    5. Diskon pada point 1 dan 2 hanya berlaku untuk tiket dewasa
    6. Anak-anak tetap mendapatkan diskon 25% tanpa terpengaruh jumlah pax yang berangkat, dan tanpa terpengaruh pembelian tiket one way atau return

  5. #35
    Newcomer aliezia's Avatar
    Join Date
    Dec 25, 2013
    Location
    Jakarta
    Posts
    61
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    AirAsia bigsale until 16 Nov mulai harii ini .kalender kerja udah keluar..siapin trip unttuk k tahun depan..
    Nanya sekalian..ada yg yg ngalamin promo air asia ini penerbangan d cancel last minute?

  6. #36
    Permanent Resident
    Join Date
    Jul 27, 2012
    Posts
    640
    Mentioned
    154 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Ada promo tiket ke Europe ga yah? Kemaren sempet liat di kayak.. Jakarta - Brussel $700... Tapi dolarnya lagi selangit hix

  7. #37
    Newcomer purplish's Avatar
    Join Date
    Jul 24, 2012
    Posts
    74
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Qatar airlines lagi discount 25% tuuu,,,
    Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content

  8. #38
    Citizen Heavenly's Avatar
    Join Date
    Oct 11, 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,166
    Mentioned
    401 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Garuda lagi promo loh, ke HK start dr 300an usd, lumayan bangettt.

  9. #39
    Superstar in Training sugarenspice's Avatar
    Join Date
    Jun 13, 2008
    Location
    batavia
    Posts
    5,565
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Books garage sale : English books, Indonesian novels, etc.


  10. #40
    Lurker silvi18's Avatar
    Join Date
    Feb 23, 2015
    Posts
    10
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Wanted: Travel Mates

    Hidden Content Originally Posted by dedeHidden Content href="showthread.php?s=2cd8df6f2c66afaeb2091e9d770ad6d5&p=4548969#post4548969" rel="nofollow">Hidden Content
    Hai, ada yang mau ke Jepang kah September/Oktober?
    pengennn. cuma lg cari2 tiket pesawat yg murah. tau ngga soal tiket promo sub-jepang return?

  11. #41
    Superstar in Training sugarenspice's Avatar
    Join Date
    Jun 13, 2008
    Location
    batavia
    Posts
    5,565
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Info dari Panorama Tour

    Hidden Content
    Buruan!! Hanya 3 hari lagi kesempatan Anda untuk bisa nikmati HARGA SUPER FANTASTIS dari Garuda Indonesia untuk tiket domestik. Dijamin, hanya di sini yang paling HEMAT. Untuk info selengkapnya, Hidden Content
    Periode Promo : 26 Februari - 01 Maret 2015
    Jadwal Terbang : 05 Maret - 31 Mei 2015
    *syarat dan ketentuan berlaku

    Hidden Content
    Ga usah bingung cari tiket untuk ke luar negri, Garuda punya penawaran spesial untuk perjalanan Anda. Ingat, hanya 3 hari lagi promo berlangsung. Untuk booking tiketnya, Hidden Content
    Periode Promo : 26 Februari - 01 Maret 2015
    Jadwal Terbang : 15 Juni - 20 Desember 2015

    Hidden Content
    Wow, tambahan diskon IDR 100,000 untuk pengguna kartu kredit HSBC dengan cicilan 0% 3 bulan. Sudah dapat harga hemat + diskon lagi untuk tiket Garuda. Untuk infonya, Hidden Content
    Periode Promo : 18 - 28 Februari 2015
    Kode Promo : HSBC100
    Books garage sale : English books, Indonesian novels, etc.


  12. #42
    Newcomer
    Join Date
    Sep 24, 2014
    Posts
    50
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    FYI !! Kmrn dpt sms ini sapatau ada yg mau ke jepang

    HSBC Promo!Harga tiket ke Jepang mulai dr USD 411 nett + 0% 3 bln.Kunjungi Japan Travel Fair, 6-8 Mar15 di atrium Central Park.S&Kberlaku.Info hsbc.co.id/japan

  13. #43
    Permanent Resident Cendanaimelda's Avatar
    Join Date
    Aug 25, 2014
    Posts
    631
    Mentioned
    300 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    AirAsiaGO BIG SALE!
    Quote:
    Jadwal beli : 23 29 Maret 2015
    Jadwal Terbang: 1 April 2015 - 15 Feb 2016
    Including : Hotel + kursi gratis
    Paket 3H2M penerbangan PP + hotel + pajak mulai Rp 699.000 per pax



    Quote:
    Rute :

    Terbang dari Jakarta -> Bali, Yogyakarta, Singapura, Kuala Lumpur, Penang, Kota Kinabalu, Bangkok, Phuket

    Terbang dari Bandung -> Bali, Surabaya, Pekanbaru, Singapura, Kuala Lumpur dan Johor Bahu

    Terbang dari Yogyakarta ->Jakarta, Bali, Medan, Kuala Lumpur, Johor Bahru, Singapura

    Terbang dari Bali -> Yogyakarta, Solo, Kota Kinabalu, Kuala Lumpur, Singapura, Bangkok, Melbourne, Perth, Darwin

    Terbang dari Surabaya -> Jakarta, Bali, Bandung, Penang, Johor Bahru dan Kuala Lumpur

    Terbang dari Medan -> Jakarta, Palembang, Yogyakarta, Penang, Johor Bahru, Kuala Lumpur, Bangkok

  14. #44
    Immigrant loui's Avatar
    Join Date
    Dec 16, 2010
    Location
    London, UK
    Posts
    139
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    cendanaimelda, ada link nya g untuk air asia go big sale ini?

  15. #45
    Resident afi_'s Avatar
    Join Date
    Sep 17, 2011
    Location
    Jakarta
    Posts
    401
    Mentioned
    262 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Sale Flight Tickets, Hotels and others travel related (NO EXCESSIVE CHAT PLS)

    Kalo order tiket pesawat di traveloka via apps, dapet disc 100,000 (min transaction 500rb).
    pake kode APPPN100

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast