Shoes Glossary - Page 3

Thread: Shoes Glossary

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 45 of 69
  1. #31

    Join Date
    Jun 2, 2010
    Posts
    2
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    For many pepole, Hidden Content are the ultimate in comfortable, fashionable footwear. But you are not wasting your money by buying the wrong size. The sizing of tbe boots is fairly standard so once you know what size you need, you can buy as many pairs of boots as you want .So, what size Ugg boots do you need? Well, buying Ugg boots is a bit like buying wellington boots or trainers Ė you often need a bigger size than you would normally take. This is just because of the way Ugg boots are manufactured and the materials that are used to construct them. The boots are designed to be worn barefoot, whereas you will probably be used to wearing socks or other foot coverings with your shoes. You need room for your foot to be comfortable. Ugg boots are generally a size bigger than your normal Hidden Content , so if you are a size UK 4 for example, you will need to try a size 5 Ugg boot. Itís important that you know what size you need before you order Ė at FootAsylum you can return Ugg boots to us if they donít fit you, but please try them on with thin socks for the first time so that you donít damage them .

  2. #32
    Emerald Adelheid's Avatar
    Join Date
    Jul 15, 2009
    Location
    Diatas bumi~
    Posts
    538
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    Sekedar pengen nambahin glossary :
    Boosan/Busan : Ini singkatan dari Boots&Sandals.

    Di JPN Boosan ini lagi booming banget. Rata2 bentuknya seperti Ankle Boots dengan High Heels, tapi ada sedikit/banyak bagiannya yg terbuka. *gambarnya nyusul d, dikantor bnyk website yg diblock Hidden Content *

  3. #33

    Join Date
    Sep 14, 2010
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    i am a new one ,hope lean more from u!so short message!Hidden Content

  4. #34

    Join Date
    Sep 14, 2010
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    i like Christian Louboutin shoes so much?how many people like them?

  5. #35
    LilLala's Avatar
    Join Date
    Mar 6, 2010
    Location
    No Chanel or Hermes @ my Town!
    Posts
    283
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    clcheapshoes520: louboutin udah ada tret nya tuh... di Christian Louboutin... semua yang di sana fans berat nya loubs... join ajah...

    mau tambahin... kalo di oz sini... bilang sendal jepit itu thongs...
    thongs = flip flops = sandals

  6. #36

    Join Date
    Nov 27, 2010
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    fungsinya buat klo jalan2 di salju chey, iyaa..i am loving it

  7. #37

    Join Date
    Jan 14, 2011
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    halo2... met pagi............

    salam kenal semuanya,, Hidden Content

  8. #38
    Resident fab-inch's Avatar
    Join Date
    Jul 19, 2010
    Location
    Jakarta
    Posts
    400
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    penasaran sama boots sandals deh,knp di sini ga ngetrend yah? mana nih gambar2?

  9. #39
    Resident Capt_Longshanks's Avatar
    Join Date
    Dec 15, 2010
    Posts
    415
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    Boosan: courtesy of Google

    Hidden Content

  10. #40
    Resident fab-inch's Avatar
    Join Date
    Jul 19, 2010
    Location
    Jakarta
    Posts
    400
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    mau nanya aja,,

    sepatu Y3, t3t itu maksudnya apa sih?

    thankies..

  11. #41
    Citizen ujan's Avatar
    Join Date
    Nov 22, 2011
    Posts
    1,034
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    misiiii para sesuhu sepatuuu...

    mau nanya dong, itu kemarin gue dibeliin nyokap sepatu merk Jana, gue browsing2.. Hidden Content

    enak bener lho dipake-nya... empuk, dan kulitnya bener2 bikin kaki nyamaaannn banget, plekk banget dikaki, sayangnya pendek2 gituh..

    bilakah ada yang tau, ini dimari beli dimana sih ya? pengen cari yang warna item coklat dan lain2nya soalnya, hehehe..

    makasiiii.... Hidden Content
    Last edited by ujan; May 10, 2012 at 04:38 PM.

  12. #42
    Partner & Director,
    Female Daily Network
    Citizen nopai's Avatar
    Join Date
    Jun 12, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,882
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    Hai ujan,

    Gue pernah liat di Metro PS, deket pintu masuk area sepatu, ada sepatu mirip2 deh modelnya ama Jana Shoes. Tapi gue gak yakin merk-nya Jana Shoes. Merk dari German sih. Coba aja diliat, mana tau sama.

  13. #43

    Join Date
    May 28, 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    Hello every one..I have buy grabbing boat shoes and wearing..Boat shoes is very nice and comfortable...

  14. #44

    Join Date
    May 29, 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    bantuin aku donk cari boots yang bagus nih..
    soalnya nyari2 ga ada yang sreg di hati...

  15. #45
    Resident @lovibond's Avatar
    Join Date
    Jun 22, 2011
    Location
    Jakarta
    Posts
    431
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Shoes Glossary

    @perevitalexi
    kalo nyari boots di indo sih mnrt gw rada susah+mahal ya, secara cuaca indo kan panas gitu jadi jarang yg mau pake boots..
    dlu sih pas gw ke hongkong disana banyak banget yg jual boots, dari crocs sampe ladies market pd jualan boots gitu.. harganya murah lagi cm sekitar 100-200hkd (1hkd=1200 rupiah). klo kualitas sih ga gitu bagus ya, tapi modelnya lumayan kawai2 gitu sih Hidden Content boots mending beli di luar deh daripada di indo

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Your FAVORITE Shoes... For Now
    By dina_nita in forum Shoes
    Replies: 1425
    Last Post: Aug 21, 2019, 12:33 PM
  2. ChitChat: Shoes You Are Drooling Over
    By wulan in forum Shoes
    Replies: 2118
    Last Post: May 25, 2019, 03:53 PM
  3. Wedges
    By dumphy in forum Shoes
    Replies: 1530
    Last Post: May 25, 2019, 03:52 PM
  4. Fashion Glossary
    By Hanzky in forum Pret-a-Porter
    Replies: 128
    Last Post: Dec 15, 2018, 12:25 PM