Introduce yourself first here
Page 1 of 195 1 2 3 11 51 101 ... LastLast
Results 1 to 15 of 2924
  1. #1
    CEO Female Daily Network Elite Citizen Hanzky's Avatar
    Join Date
    May 26, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    3,561
    Mentioned
    178 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Agak bingung sebenernya mau ngomong apa di sini..Hidden Content , well as you all know, you can call me hanzky. A twenty something year old (sshhh...don't tell anyone but it's actually closer to 30 than 20..Hidden Content ). Tinggal nya di St. Louis - MO, USA. I've been married for 4 years and I'm a proud mommy of a 3 y.o boy and currently doing all sorts of freelancing work.

    I have unhealthy (and unfulfilled..hiks) obsession with clothes, bags, jewelries and shoes ...basically all things pretty. I'm also obsessed with my undergrad school basketball team, the salukis. It's something that runs in my vein..Hidden Content I'm not much of a tv person unless the salukis is on tv, and my music knowledge is soo sooo behind. I basically just listen to whatever the radio gives me, sad..i know.

    Apalagi yahh, kayanya itu aja?...Ohh..I love getting to know people...so now why don't you tell me about yourself..=)

  2. #2
    Babz
    Guest

    Default

    Hey fashionists,

    I'm 22, born and bred in Jakarta but have been living in Malaysia since '98, so I embrace all things berbau2 Indonesia and boy am I glad for the internet Hidden Content
    I'm finishing college soon, communications major.

    And girls won't be girls if they are not just the slightest bit obsessed about material things, aye? Hidden Content I love brainless movies, and my dear boyrfiend of 4 years have influenced my music tastes greatly, to say the least. Who would ever thunk I'd listen to Slipknot.. *sob*

    I have been moving around so much in the past 7 years my ultimate dream right now would be to have a place of my own with furnitures I choose myself. Nasib anak kos gitu lho.

    Oh, and my sunglasses are surgically attached to my face.

    Love & Faith
    Babz

  3. #3

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default

    Hai... congrats on this forum hanzky! Hidden Content

    aku di Jakarta, a mother of 2, still in my 20's Hidden Content
    suka baca majalah.. dari majalah jadi terinfluence dengan apa yg ada di majalah itu :P
    I need clothes to hide my bulging belly (udah punya anak gitu lo), jadi perlu tips2 dan trik2 dari forum to survive! Hidden Content
    I need bags to brings all my things yg kadang isinya suka ada mobil2an, baju anak, air minum :P

    ok de..... met kenal semuaaa!

  4. #4
    Beryl mizzdevi's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    1,279
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Halo semua fashion addict,

    My name is Devi. I'm going 21 by September this year. A med-school student, tapi demen baca majalah dan browsing2 situs fashion & designer handbags kayak fabsugar, purseblog, bagsnob, shoewawa, etc buat tau trend2 terbaru.

    Hm apalagi ya, hobi traveling, shopping, makan *hahaha*, reading, blogging, making friends.. I'm a bit perfectionist (a true Virgo, I think) and love cleanliness.

    Untuk fashion sih lebih sering "cari aman", jadi ga pernah terpaku ama trend *even sometimes I do* utk beli item tertentu. Klopun bereksperimen gaya, pasti ga bakal mao nyeleneh, I'm not Cameron Diaz anyway, not even close hahaha..

    Salam kenal ya semuanya.

    Btw Han, gw baru tau lo da merit dan punya anak! wah wah you must be petite yah? Hidden Content

  5. #5
    Citizen cheyqua's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    ragunan hills 12550
    Posts
    1,134
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hell-oww everyone..
    seru skali yahh, berawal dari blog sederhana skarang ada forumnya. super seru. (buat gua sih super seru, ga tau yahh yg laen hehe.)

    nama gua chekka. (ada yg namanya chikka kan di sini. hello. nama kita mirips yah.) I'm 20. kuliah di psikologi atma, salah jurusan sih. udah lama ga beli majalah2 fashion karena stick to this blog hehe. lumayan, ngirit hehe. paling hobby menebak2 the next trend trus jadi keseruan sendiri kalo tebakan gua bener hehe.

    gua cintaaa skali sama gemma ward, jessica stam dan agyness deyn. berharap fisik saya bisa mirip mereka (at least in my dream gituhhh huhu). oiya, sekedar saran, gimana kalo fashionese juga ngebahas tentang model2 gitu. ohoho.

    anyway, gua juga baru tau jeung hansky udah beranak pinak.. duhh senang skali yahh sudah berkeluarga di umur 20an.. saya jadi kepingin.. ;p

  6. #6

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default

    YAY!!
    Ikutaannnn...
    Awal'na cuman baca" doank, tapi karena udah dibikin forum jadi kenapa kacang tak ikut urun ketikann... Hidden Content

    I'm Okky, btw, goin 21st...I guess..Hahahaha...
    Sangat pelupa akan tanggal" soaLna...
    MassComm student in UI, gonna skripsi semester depan nehh...HADOOHH... @.@

    Suka baju" lucu, tas, sepatu, printiLann...
    Tadi'na ga suka mode Barat, lebih k Japanese..
    Tapi skr justru mix k'duana.. Hidden Content

    Shari" biasa aja, ga seperti model kuar di majalah dengan berbalut fashion iTems terkini..Haha..
    Anyhoo..Punya onLine shop juga..
    Mampir yah!!

    *mLesatkeforum"lainna*

  7. #7

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default

    hallo semuaa,
    aku Modjo (yang pasti cewe, capek banget kalo ada yg manggil pak, om, mas dsb). 24 y.o. Mahasiswa comm management di Amsterdam.
    Meskipun penampilan luar mungkin terlihat biasa saja, tapi aku cinta banget sama dunia fashion.
    Punya tanda2 penyakit shopaholic status awal (hmm, ato mungkin malah udah parah ya?), dan suka banget browsing2 website2 fashion kaya fashonesedaily, thesartorialist, nitrolicious, dan masih banyak lagi..

    oke then, see you around peepz...

    Djo

  8. #8

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default

    hello girls...
    ikutan yah... well, i know hani from waaayyy back when she was still single and i was still in new york city. and believe it, it was through blog. we used to chat all the time, even though we never met, but we clicked. we'd talk about anything, including fashion.

    though now we're still keeping in touch. i'm now in jakarta, hani still in st. louis and have a 3-year old. (gileee.. udah lama juga yah itu han?? those days we chatted all day long during my office hours.. hehe.. along with velas too!)

    i'm glad that fashionesedaily has grown out of its shell!

    as for myself, i'm in my late 20s, will be married in less than a week, currently live in jakarta, but will be moving to spore in less than a month. i'm not really into fashion, at least not while i'm in jakarta, cuz i don't see fashion in jakarta, really. just copycats. soalnya kemana2 orang pake baju sama. i'm more into fashion when i was in new york, cuz i can go bargain hunting for nice products without really damaging my wallet. though i follow the fashion trends, but i don't personally follow it head-to-toe.

    so it's nice to have this blog, gives insights to what's out there... though i do believe, fashion comes from yourself! you create your own style, not by copying others.

    cheers,
    sLesTa

  9. #9
    Citizen Opi's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    Yogya
    Posts
    1,173
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hello...

    Gue Opi, in my late 20s jugaaa... Gue sekarang tinggal di Jogja, ikut suami karena baru Desember taun lalu merit.
    Seneng banget akhirnya fashionesedaily bisa punya forum kayak gini.


    Salam kenal ya semua....

    Opi

  10. #10

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default

    Hi all Hidden Content .....

    Salam kenal buat semua, rame juga ya forumnya.
    Anyways, my name is Irish, born and raised in the beloved J-town. 100% Indonesian. I've lived in Virginia since early 2000 and it seems that I'll be here for a while.
    I'm a 26-yr old mom of two boys (they are almost 5 and 3) and I've been married for 7 years.

    I'm a college student and have been addicted on reading this blog for quite a while-so informative and useful.

    I'm not much of a stylish dresser, but I love to read up on and catch up with fashion news/trends/latest styles. It's so much fun to see all the different ideas and versatility on the way people put clothing together. It can either teach me something new, show me things to avoid wearing, or either inspire the way I dress.

    Keep up the good work on the site, Hanzky!

    -Irish-

  11. #11
    Superstar in Training DesZeLL's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    5,077
    Mentioned
    303 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hi all, akhirnya fashionesedaily punya forum ... congratulation ya!

    Im on my mid 20s, mother of one (daughter) and have been married for almost 2 yrs.
    Tinggal dan kerja di Jakarta yang amit" macetnya dan nggak punya decent transportation system.

    I wear dresses most of the time cause they cover my bulging tummy really well (I still havent recover from my post-pregnancy figure). I love make up, I wear full coverage make-up everywhere even if I only have to go to Mayestik, I will insist on puting on a bit of powder, blush and mascara (and maybe more if nobody is watching). Shoes is my biggest obsession, I found it really hard nowadays to hide the real number of my shoes collection from my husband cause he really dont understand why we women need so many shoes in one lifetime?

    Oh yeah one more thing I love wearing tight/legging/opague and printed stockings, not because they're now in fashion. I guess I adopt it when I was back in Oz, they're the easiest way to convert your mini skirt to winter ready.

  12. #12

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default

    Hii Y'all..

    Gw Hana, 18 yr old and single. Love shopping, travelling, browsing, talking, messaging, making new friends and more...
    I'm Hani's little sister, Gw tinggal di St-Louis, Missouri since June 2005. I'm a sophomore student majoring in Mass Communication at UMSL but gw mau ganti major to fashion merchandising, jd summer ini gw bakal transfer ke fashion college di downtown St.Louis.

    I'm a sophaholic and tend to be an Impulsive buyer, gw suka aja beli baju lucu2 yang bergantungan di forever21 ato H&M trus ujung2nya cuma jadi pajangan di closet doang hehhehe. I love and adore flat shoes, cus I'm tall (5.7ft /170cm) and gw gak mau terlihat sangat amat tinggi sekali apalagi kalo lg jalan2 brg tmn2 gw yang berbadan super duper mungil.

    I like to dress up, layering clothes and mix and match different style. Gw juga suka browsing website2 fashion and street style.

    Aight, nice to met y'all.

    *Hana*

  13. #13
    CEO Female Daily Network Elite Citizen Hanzky's Avatar
    Join Date
    May 26, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    3,561
    Mentioned
    178 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    senangnyaa banyak yang posting, thanks for joining ya semuanya..Hidden Content . so far sih ada sekitar 30 member..not bad ya sepertinya untuk hari pertama, we are generating 600 visitors per day jadi harusnya bakalan bertambah banyak membernya. Keep on posting everyone..Hidden Content

  14. #14
    Superstar in Training fleurie's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    9,644
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hallo Hanzkyyyyyy...~
    Still remember me? hehehe...
    Celia nih... dari jaman ngeblog dulu... dah lama bener yah =P
    Gue nemu fashionesedaily.com dari status YM loe, trus isenk liat2, eh seru juga... trus skrg ada forumnya pula, jadi gue ikutan aja hehehe...

    Buat yg laen, salam kenal yaaaa!
    Gue 20-something year old female, single, tinggal di Jakarta.
    Demen fashion and makeup, anything sweet and girly Hidden Content

    Dulu ada saat2nya gue hobi bgt beli makeup, segala merk dicobain... tapi skrg udah gak lagi. Skrg buat makeup udah pake merk2 tertentu yg udah cocok aja. Bisa dibilang I can't live without makeup sih hihihi... tapi bukan full makeup sampe kyk topeng gitu si.

    Kalo buat baju, gue gak terlalu ngikutin trend bgt sih...
    Gue rasa gue bukan org yg terlalu ngikutin trend cuman biar keliatan up to date... gue demen pake baju yang imagenya feminine, classy, and sophisticated.

  15. #15
    Beryl mizzdevi's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    1,279
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hidden Content Originally Posted by slesta
    as for myself, i'm in my late 20s, will be married in less than a week, currently live in jakarta, but will be moving to spore in less than a month.
    wah congrats ya slesta!! happy ever after..
    btw lekongnya org sg? jadi lo bakal pindah ke sg for good gtu? ah tp sg-jkt begitu dekat.. seperti jkt-bdg lah ya Hidden Content

Page 1 of 195 1 2 3 11 51 101 ... LastLast