Designers for H&M
Page 1 of 20 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 15 of 292
  1. #1
    Platinum Julia Banana's Avatar
    Join Date
    May 31, 2007
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    196
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Designers for H&M

    Roberto Cavalli bakal nge-design buat H&M dan konon keluar pas 8 November! huhu yg kalau nanti ada yg punya contekan designnya bagi2 yah. Cavalli kan terkenal suka glamorous bgt (very Itallian!), gimana yah design dy buat H&M. Jangan-jangan bakal dpt lingerie motif zebra hehe. Ooo dy designnya buat him&her, plus lingerie!

  2. #2
    Citizen putri duyung's Avatar
    Join Date
    May 30, 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    1,650
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wah penasaaraaaannn... i wish i could see it!!

  3. #3
    Quartz Princesshana's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    Duren tiga - mampang
    Posts
    279
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    iya pengen cepet2 liat !!! and the collections will be available in approximately 200 selected H&M store worldwide. DAMN... I hope the stores in St.louis are gonna be among the 200 stores. CAN'T WAIT . . .

  4. #4

    Join Date
    May 29, 2007
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wah ga sabar.. mudah2an Sweden dulu keluar, tapi pasti ngantri deh.. males banget

  5. #5
    jellyfish's Avatar
    Join Date
    Jun 8, 2007
    Posts
    942
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hiks.. disini ga ada H&M, but still i want to see.. kayak apa ya baju2nya cavalli for H&M Hidden Content

  6. #6
    Platinum manda's Avatar
    Join Date
    May 26, 2007
    Location
    Bekasi, West Java
    Posts
    120
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Di Amsterdam banyak banget kan tu ya H&M, sampe kayaknya waktu yang di pusat pertokoannya situ tiap berapa langkah ada toko H&M hehehe

  7. #7
    Permanent Resident fyo's Avatar
    Join Date
    Jun 25, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    574
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    asik.. dsini ud ad h&m low. mnunggu new arr nya d..
    waaa rc??
    mau banged lingerie nya

  8. #8
    Emerald Tarissima's Avatar
    Join Date
    Jun 5, 2007
    Location
    Land of Napoelon
    Posts
    842
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hidden Content Originally Posted by Julia Banana
    Roberto Cavalli bakal nge-design buat H&M dan konon keluar pas 8 November! huhu yg kalau nanti ada yg punya contekan designnya bagi2 yah. Cavalli kan terkenal suka glamorous bgt (very Itallian!), gimana yah design dy buat H&M. Jangan-jangan bakal dpt lingerie motif zebra hehe. Ooo dy designnya buat him&her, plus lingerie!
    Kalo gak designnya motif ular2 gitu kali Hidden Content atau kuda2 sesuai nama belakangnyaHidden Content

  9. #9
    Editor - Fashionese Daily Elite Citizen wulan's Avatar
    Join Date
    Jul 2, 2007
    Location
    the lair where too many souls dwell
    Posts
    3,663
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    After Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, and Madonna, here comes Roberto Cavalli for H&M (Hennes & Mauritz).

    Famed Italian designer Roberto Cavalli, who has dressed the likes of Madonna, Beyonce, and recently sued Charlize Theron ,will create a collection for women and men exclusively for H&M. The Roberto Cavalli At H&M line will feature twenty pieces of menswear and twenty-five pieces of womenswear, including lingerie and matching accessories.

    ‘As the first Italian designer in the history of H&M, I enthusiastically welcomed this invitation, proud to bring the lively and positive spirit of my work to a new audience, who will be able to see and interpret my style in an individual way. I love freedom and challenges: breaking down barriers, experimenting in different directions. H&M is all this for me. I will add a dash of festivity and dreams,’ Roberto beams.

    The ‘Roberto Cavalli at H&M’ collection will be available in approximately 200 selected H&M stores worldwide beginning November 8th 2007.

    Hidden Content

    Hidden Content

  10. #10
    CEO Female Daily Network Elite Citizen Hanzky's Avatar
    Join Date
    May 26, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    3,561
    Mentioned
    178 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    laan sayaang, kan udah eke kasih tau di threadnya vera wang, thread ini udah ada di sini
    Hidden Content Jadi postingan lo tolong di repost aja ya ke thread itu, ntar biar yang ini di delete aja...Hidden Content

  11. #11
    Editor - Fashionese Daily Elite Citizen wulan's Avatar
    Join Date
    Jul 2, 2007
    Location
    the lair where too many souls dwell
    Posts
    3,663
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    maap hanzky dan ibu2 momod... aku baru baca reply nya Hanzky di topic sebelah setelah hit reply. maap ya, silakan diapus... (han, ta' pm kamu barusan)

  12. #12
    Beryl purplerebel's Avatar
    Join Date
    Aug 14, 2007
    Location
    The Rotten Apple
    Posts
    1,411
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Roberto Cavalli at H&M

    Roberto Cavalli at H&M will debut on November 8. Kalo gw liat di website H&M collection-nya bakalan sangat sangat Cavalli. Mewah, over the top dengan dominasi animal prints (denger2 bakal ada print jerapah segala!), shinny fabrics, glitters dan sensual look. But Mr. Cavalli will also include black trench and military-look jacket for both women and men in his collection.

    Ayo..ayo... para penggemar Cavalli, siapkan energi untuk ngantri di depan pintu H&M tgl 8 November ntar. jangan sampe kehabisan lhooo. jangan lupa juga siap2 berantem ama para pembeli lain, pastinya rebutan bok!!! I can imagine the madness in the all the 200 select stores when they swing the door open for customers to snatch their Cavalli piece(s) (inget2 pas Stella McCartney for H&M diluncurin...wuiiiih, it was a mad house at H&M 5th ave store) .
    As for myself, I am just gonna stay home since I am not a big fan of Cavalli Hidden Content .

    Foto koleksinya bisa diliat di http://www.hm.com/us/

  13. #13
    Citizen cheyqua's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    ragunan hills 12550
    Posts
    1,134
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Roberto Cavalli at H&M

    eh2. pas stella mccartney for H&M nongol, dirimu ikutan beli gak? gua suka banget sama rancangan2nya jeung mcCartney ituuu.. Hidden Content

    sama, gua juga gak bgitu naksir sihh sama Cavalli.. most of his collections terlalu 'wild' dehh buat gua.. kcuali yg ss kmaren, agak lumayan tuh yg dipake daria werbowy.. haha gua gak mampu beli juga sihh.. haha.. :P

  14. #14
    Beryl purplerebel's Avatar
    Join Date
    Aug 14, 2007
    Location
    The Rotten Apple
    Posts
    1,411
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Roberto Cavalli at H&M

    Hidden Content Originally Posted by cheyqua
    eh2. pas stella mccartney for H&M nongol, dirimu ikutan beli gak? gua suka banget sama rancangan2nya jeung mcCartney ituuu.. Hidden Content

    sama, gua juga gak bgitu naksir sihh sama Cavalli.. most of his collections terlalu 'wild' dehh buat gua.. kcuali yg ss kmaren, agak lumayan tuh yg dipake daria werbowy.. haha gua gak mampu beli juga sihh.. haha.. :P
    gw gak ikutan beli, chey. gw cuman jadi pengamat di depan tokonya hehehe...padahal pengen banget. tapi gak sanggup mesti rebutan ama perempuan2 yang jadi buas kalo udah urusan shopping. ada satu sweater dress nya yg gw naksiiiir berat. tau2nya tuh sweater dress nongol aja di ebay. harga asli $76, di ebay laku $300 lebih. gila kan? hmm...mungkin gw mesti gitu kali ya, beli cavalli biar kata gak suka, trus di lelang di ebay *otak bisnis mode: ON*
    soalnya cavalli ini bakal laris manis gak bersisa, kayak mccartney itu.

  15. #15
    Superstar in Training
    Join Date
    Aug 28, 2007
    Location
    Delft, NL
    Posts
    5,522
    Mentioned
    422 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Roberto Cavalli at H&M

    Di sini bisa beli online mulai tanggal 7 tengah malem. Cuman gua juga ga minat animal print, mending tidur sajahlah.

    Taun kemaren kan viktor&rolf tuh designernya, walah hari pertama aja dah ludes

Page 1 of 20 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. Designer: Fave Fashion Designers
    By cheyqua in forum Designers & Collection
    Replies: 397
    Last Post: May 2, 2016, 07:58 PM
  2. Info: How to Pronounce Designer Brands/Names
    By Chikka in forum Designers & Collection
    Replies: 414
    Last Post: Sep 17, 2015, 03:52 PM
  3. Designers for Target
    By Julia Banana in forum Designers & Collection
    Replies: 681
    Last Post: Apr 20, 2015, 12:14 PM