Who's Your Fashion Icon and Why? - Page 2
Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 16 to 30 of 323
  1. #16
    grizbabe's Avatar
    Join Date
    Aug 16, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    cameron diazz.............dia selalu skinny, fashionable yet gorgeous.....thats why gue selalu inspired by her...Hidden Content

  2. #17

    Join Date
    Sep 27, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    my fashion icon....
    gwen stefani - so unique with her sexy red lips and blonde hair
    audrey hepburn - old time classic
    mischa barton - she's so fashionable
    nicole richie - even though i dont like her personality, tp bajunya bagus2 hehehe :P
    paris hilton - kadang2 baju2nya dia bagus2 lho, apalagi kl dia lg dress up elegantly....

  3. #18
    penny lane's Avatar
    Join Date
    Oct 10, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    audrey audrey audrey hepburn. yaah I mean, gw dulu tuh instantly mesmerized liat adegan yg d opening breakfast at tiffany's.. yg pertama kali.. the givenchy gown was a dope!

    and now..

    I lurve kirsten dunst - soalnya her style is effortlessly cool. quirky!
    zoey deschanel
    dan.. malu2.. kadang2 i love the olsen twins style. Tapi MK terlalu sadis sih kadang2.. ashley is more sophisticated

    and jen anniston. kmaren ini br ntn E! style star lg dan br nyadar how gorgeous her style is

  4. #19
    Resident Andita's Avatar
    Join Date
    Sep 18, 2007
    Location
    Perth, AU.
    Posts
    401
    Mentioned
    77 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    kl dari indo, fashion icon gw Dian Sastro.. hehe. keliatannya dia pake apa aja tuh cantik, emang udh dari sononya cuanteek sih yaa. tapi gw perhatiin juga makin lama gayanya makin asik aja, enak diliat, tetep simple dan nggak ribet tapi stunning.

    kl dari luar, gw suka Nicole Richie. regardless of her super-skinny figure, she has an outstanding taste of style. selalu enak diliat, walaupun gw nggak terlalu suka 'kaca muka' nya sih.. (soalnya saking gedenya itu sunglasses yg dia pake, sampe nutupin seluruh muka, bukan cuma matanya aja.. hahah lebay ya).

  5. #20
    jellyfish's Avatar
    Join Date
    Jun 8, 2007
    Posts
    942
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    Victoria Beckham & Nicole Richie. VB selalu match & rapi dr atas sampe bawah... to die for designer clothings, shoes & bags.. kl NR, casual clothings nya bagus2.. me likey so much Hidden Content

  6. #21
    Elite Citizen Juleha's Avatar
    Join Date
    Jun 21, 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    3,189
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    Kl gw seneng bgt liat gaya nya Nicole Richie sejak dia menjadi singset, gmana gt deh ..enak diliat dan kadang2 simple aja.

  7. #22

    Join Date
    Nov 8, 2007
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    393
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    jackie o..timeless classic and effortless chic. gaya nya katie holmes yang sekarang juga seru, renee zelwegger, penelope cruz, nicole kidman, reese witherspoon (setelah potong poni) hehe.

  8. #23
    LittlePinkie's Avatar
    Join Date
    Nov 18, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    261
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    klo gw paling suka gayanya nicole richie sama lindsay lohan. nicole simple and very stylish

  9. #24
    Citizen classic's Avatar
    Join Date
    Oct 29, 2007
    Location
    Jakarta Indonesia
    Posts
    2,158
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    Senang banget lihat Reese Witherspoon, Anne Hathway, Grace Kelly, Crown Princess Mathilde of Belgium elegant banget, Crown Princess Mary Donaldson of Denmark, dan Queen Rania of Jordan style merk rata2x Classic dan Elegant juga Timeless

  10. #25
    Newcomer
    Join Date
    Oct 6, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    reese witherspoon dan kirsten dunst

    effortlessly stylish & beautiful.

    kayanya ngga usaha macem2x tapi adorable bgt. hehehe.

    kalo yg up-to-date suka mischa barton sama sienna miller (tapi di majalah pop ato apa itu kok ngga dia bgt yaa?)

  11. #26
    Superstar in Training silvershore_lake's Avatar
    Join Date
    Nov 6, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    6,488
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    Jennifer Lopez, keren selalu ajah.

  12. #27
    Citizen
    Join Date
    Sep 25, 2007
    Posts
    1,463
    Mentioned
    61 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    mischa barton, nicole richie

  13. #28
    Citizen Leela's Avatar
    Join Date
    Oct 31, 2007
    Location
    Jak-Sel
    Posts
    2,296
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    [size=medium]NICOLE RICHIE[/size]

    SIMPLE YET SHOCKING...

  14. #29

    Join Date
    Nov 8, 2007
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    393
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    among my fashion icon is angie harmon.
    I like her finished look, which leaves everything clean and subtle.
    Her staple style is largely on her long black hair, and she rarely wears accessories.
    She would usually wear one piece dresses, and her toe nails are usually in red.
    Her earrings would either be diamond or gold.
    Call me a safe player, but i adore her classic looks.

  15. #30
    Resident niens's Avatar
    Join Date
    Nov 15, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    422
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: who's ur fashion icon...why??

    Jennifer Aniston, simple yet elegant

Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. REQUESTS for Fashion Items
    By Hanzky in forum Fashion Outlet
    Replies: 239
    Last Post: Jun 9, 2019, 04:49 PM