Hello - USA & Canada - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 40
  1. #16

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    Hi there, I'm in Dallas, TX. Found the forum from googling about wedding choir

  2. #17

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    Hi...
    I am Lina, live in Cambridge, Ontario, Canada, karena mengikuti suami.
    found this forum long time ago and love to read it, lots of tip in fashion, skincare, tv program, etc.

  3. #18

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    I'm in Chicago nih, baru lulus grad school and now working as a personal shopper Hidden Content Anyone else in the windy city?

  4. #19

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    Hello!

    I am Christina, live in Colorado. My current occupation is as a research assistant, but my live long dream is to be a doctor... so still trying here...

    Ketemu forum ini dari google. Waktu itu kakanya pacar married, terus penasaran dengan dunia wedding di Indo cause I feel wedding di Indo itu lebih heboh daripada di amrik.. Terus pertama2x jadi silent readers di Wedding Bells.. but gak tahan pengen liat foto2xnya akhirnya join-an deh.
    Forum disini mirip banget sama purseforum.com yang membernya bener2x tau their stuff. Tapi plusnya forum ini, gak cuma tentang tas doang jadi bener2x seru.
    Last edited by sugarenspice; Jan 4, 2012 at 02:17 PM. Reason: double post

  5. #20

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    Hello baru nihh saya tinggal di Washington State salam kenal semua .....

  6. #21

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    What's up Washington state! My name is Stacey, and I'm *thinking* of moving to WA.

    come.bag seru bener loe jd personal shopper! Man! That's a lot of girls' dream job!

  7. #22

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    Hi, I'm Adel and I lived in NYC, my boyfriend's currently working here, and since we're engaged to be married anyway, I moved here about couple years ago, the wedding is gonna be in Indo though...so it's really great time to find FD now!

  8. #23

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    hai hai.. dulu gw for few years tinggal di Chambersburg, PA.. Have you ever heard of it?? skarang2 ini setelah lulus baru deh meniti karir di Jkt..

    I'd like to say hi to u all since Im a new member here... hihih

  9. #24

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    Hi all, salam kenal semua yah..aku ibu rumah tangga, nyangkut d sini (los angls) krn hubby kerja d sini huahua..kenal fd dari di indo, tp dulu ngga berapa nyimak, blkgn ini rajin nyimak, banyak banget masukan infonya terutama skincare thread hehe

  10. #25
    Lurker
    Join Date
    Jul 25, 2012
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hidden Content Originally Posted by Ayulk Hidden Content
    Hello baru nihh saya tinggal di Washington State salam kenal semua .....
    dimananyaaa? dulu skolah di seattle eheheh gimana? betah gak? Hidden Content

  11. #26
    Permanent Resident emak_emak's Avatar
    Join Date
    Oct 2, 2012
    Location
    scarborough, ontario, Canada
    Posts
    693
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    hi all....

    aku Siti, tinggal di Scarborough, ON, Canada, ikut suami. status : full time mom & wife.

    tahu FD dari temen yg anggota FD juga Hidden Content

  12. #27
    Newcomer
    Join Date
    Feb 2, 2013
    Posts
    49
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    hello,, salam kenal,, sy pernah tinggal di amrik 9 tahun tp skrg sdh balik ke indo lgi,..

  13. #28

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    gw masih di indo, entahlah nanti bisa ke canada apa engga.. punya mimpi ambil master di canada, but i dont know, we'll see. susah juga sepertinya, jarang denger scholarship kesana kan. tapi entah kenapa impian dari dulu gw itu canadaaa deh hahah well just wanna say HIIII to all of you in canada Hidden Content i'll see you in 4 years! hahah kidding.

  14. #29

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    Hello! My name is Coqui and I'm from the USA. I found this forum through Google. Glad to be here

  15. #30

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Hello - USA & Canada

    HARROH
    currently in edmonton, AB
    lagi sekolah di u of a ambil b.sc in medical laboratory science, 1 more year to go
    working part time in a hospital laboratory, ambil darah pasien wahahahahaha vampire gahul
    don't exactly remember how i got here...it's been quite a long time, i've always been a silent reader
    salam kenal semuanyaaaaaaa <3

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast