Married di Bali - Page 151

Thread: Married di Bali

Page 151 of 151 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151
Results 2,251 to 2,256 of 2256
  1. #2251
    Newcomer
    Join Date
    Jan 21, 2015
    Posts
    97
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Married di Bali

    ku pernah site visit aja sih, but Kamaya so pritsssss mnrtku, jauh sih sama tirta untuk View. BUT tempatnya jahanam jauh banget, @Hidden Content

  2. #2252
    Lurker
    Join Date
    Mar 27, 2019
    Posts
    11
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Married di Bali

    iya aku setuju itu tergantung kamu maunx bnyak atw engak.. semangat yah.. klo carix dari jauh2 hari aku yakin pasti dapat koq ^^

  3. #2253
    Lurker
    Join Date
    Mar 27, 2019
    Posts
    11
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Married di Bali

    jadix kamu di tirtha yah? buat tahun ini kah?... g yang disitu. aku suka yang terbuka... aku sih belum liat tempatx cmn liat dri foto2 sama youtube nti baru mau liat desember ini. tp kayakx cantik dan hargax bersahabat hehe...
    iyah kayak 22 jt haha. aku masi consider untuk pake sih. soalx sayang duitx haha tp suka.

    - - - Updated - - -

    Hidden Content Originally Posted by cfranzeska Hidden Content
    @Hidden Content i also went to tirtha tapi my datw dia full but aku tetap liat hehe. Reception di glass house ya? Nah aku agak males tuh pindah tempat. But overall tmptnya cantiiik. My fireworks kykna sekitar 22an ya, mirip ya. Lancar sis

  4. #2254
    Lurker
    Join Date
    Mar 25, 2014
    Posts
    13
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Married di Bali

    Hidden Content Originally Posted by CindyS07 Hidden Content
    Hallo semuanya. aku rencancanx nikah Juni 2020 di Bali udh dp Sih di Tirtha.. tp aku masi kepengen liat2 yang lain kayak belm srek- srek gmn gitu. soalx sampe skg mereka janji buat kasi tau untuk legal mariagex blm ad tuh dtg2. pdhl aku udh bayar DP udh mau hampir 1 bln yng lalu.

    Klo di Bayu Sabah menmngx di harga berpa?
    aku bugetx g bnyak 300 jt aj untuk 50 org. ada yang bisa kasi rekomendasi g? soalx habis itu aku mau buat resepsi aku di hometown sama negra calon aku jdx g bisayg mahal2. padah impianx itu di Alila uluwatu atw di sky Ayana gitu2 tapi pupus semua harapan Hidden Content hahah
    Hai dear salam kenal. Cm bantu info aj dear utk budget sgtu di ayana tresna bs ko kl sky c emg ga bs ya hehe.kbtulan aku di ayana tresna c november 2019 ini.harganya affordable ko dibanding tirtha dgn tamu sama malah krg lbi ko harganya dear. Kl tirtha kl tamu byk susahnya venue mereka kepisah atas bawah ya makanya ak jd ambil ayana tresna

  5. #2255
    Lurker
    Join Date
    May 22, 2019
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Married di Bali

    [QUOTE=indah8884;4961025]
    Be careful if you choose Jeeva Saba as your Wedding celebration place. At the moment you will feel happy when they offer to you party with music until 24.00h night, that seems amusing!
    But.. what is actually the reality behind..?: Many Balinese families and children who usually go to bed at 22.00h because they wake up at 5.30am or 6.00am, every time that there is a wedding, they cannot sleep due to the very loud noise until 24.00h morning. Kids crying and parents on the following day exhausted going to their hard works.

    Are you really willing to sacrifice the sleep and normal quiet life of many Balinese families just to celebrate a Wedding at Jeeva Saba, plus to help them lucrating themselves (the hotel) because of you, on this sad way?...

    Please if you understand it, could you help other women know what they are up to do, sharing this info to them? Thanks

    - - - Updated - - -

    Be careful if you choose Jeeva Saba as your Wedding celebration place. At the moment you will feel happy when they offer to you party with music until 24.00h night, that seems amusing!
    But.. what is actually the reality behind..?: Many Balinese families and children who usually go to bed at 22.00h because they wake up at 5.30am or 6.00am, every time that there is a wedding, they cannot sleep due to the very loud noise until 24.00h morning. Kids crying and parents on the following day exhausted going to their hard works.

    Are you really willing to sacrifice the sleep and normal quiet life of many Balinese families just to celebrate a Wedding at Jeeva Saba, plus to help them lucrating themselves (the hotel) because of you, on this sad way?...

    Please if you understand it, could you help other women know what they are up to do, sharing this info to them? Thanks

    - - - Updated - - -

    Be careful if you choose Jeeva Saba as your Wedding celebration place. At the moment you will feel happy when they offer to you party with music until 24.00h night, that seems amusing!
    But.. what is actually the reality behind..?: Many Balinese families and children who usually go to bed at 22.00h because they wake up at 5.30am or 6.00am, every time that there is a wedding, they cannot sleep due to the very loud noise until 24.00h morning. Kids crying and parents on the following day exhausted going to their hard works.

    Are you really willing to sacrifice the sleep and normal quiet life of many Balinese families just to celebrate a Wedding at Jeeva Saba, plus to help them lucrating themselves (the hotel) because of you, on this sad way?...

    Please if you understand it, could you help other women know what they are up to do, sharing this info to them? Thanks

  6. #2256
    Lurker
    Join Date
    Nov 30, 2013
    Posts
    7
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Married di Bali

    Hidden Content Originally Posted by dewi81 Hidden Content
    bisa ga aku minta contactnya dah IGNya? kamu venue nya dimana? @Hidden Content
    hii maaf banget baru online lagi setelah kemarin May acara. venue ku di Maya ubud hotel. super ribettt kemarin dan aku ga jadi deh rekomendasi WO Nika di Bali ini. awalnya happy banget ya sama responnya yang super cepet dan on time kalo janji vid call. tapi pas acara brantakan banget. vendorku banyak yang ga diinfo lagi soal detail finalnya gimana. dikirim email trakhir ga baca. banyak banget yang ga sesuai sama apa yang udah di meeting-in. dan personal assistant yang mreka provide buat bride and groom nya itu dong kaya ga helpful banget, ga jelas gitu kerjanya apaan selain nyempitin ruangan makeup. baju aku juga ga ditolongin pegangin pas foto2 padahal itu panjang. sampe suami yang harus pegangin. dan pas acara mreka berdua malah duduk ngobrol sampe suami manggil mreka gatau,akhirnya sampe mesti kita yang samperin dong. duh bener2 bikin bad mood sepanjang acara. jadi mreka ada 11orang tapi yang kerja kaya cuma leadernya gitu 1 orang pas acara.

Page 151 of 151 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151