Beauty Workshop - Page 78

Thread: Beauty Workshop

Page 78 of 78 FirstFirst ... 28 68 76 77 78
Results 1,156 to 1,161 of 1161
  1. #1156
    Lurker
    Join Date
    Nov 26, 2017
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Beauty Workshop

    I love fashionable life. I am always wear something different. Now days I start using Hidden Content Hidden Content under my dresses to solve my body problem. I don't know this is right or wrong for me. Have you any suggestion to solve my waistline problem. Please help me.

  2. #1157
    Lurker
    Join Date
    Jan 16, 2018
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Beauty Workshop

    haii, adakah yang mau gantiin aku ikut ws anpa suha? aku kasih murah dr seharusnya soalnya aku berhalangan hari H. bs wa aku ya ke 087881288899. acaranta 30 januari. kalau skr ikut uda mahal hhe

  3. #1158
    Newcomer kinankey's Avatar
    Join Date
    Feb 20, 2018
    Posts
    56
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Beauty Workshop

    aku pernah nya cobain demo make up gitu. heu tidak worth kecuali goodie bag nya. pokoknya kalau ada demo makeup jangan mau ikutan karena kita cuma ngeliatin dia doang, percuma banget. mending worksop deh langsung praktek..... kecuali demo make up nya mario ya hahahah beda lagi

  4. #1159
    Lurker
    Join Date
    Sep 13, 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Beauty Workshop

    Pengen bangetan ikutan beauty workshop, biasanya cuma nonton di youtube jd merasa kurang maksimal

  5. #1160
    Newcomer piscalius's Avatar
    Join Date
    May 28, 2012
    Location
    Kota Depok
    Posts
    48
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Beauty Workshop

    Hai..hai..yg butuh model makeup bisa PM atau Wa gw di 085716832826..

    FYI lokasi gw Sawangan Depok

  6. #1161
    Lurker
    Join Date
    Apr 9, 2018
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Beauty Workshop

    Nice info neh.... ada banyak pilihan yang bisa dipalajarin lebih lanjut

Page 78 of 78 FirstFirst ... 28 68 76 77 78

Similar Threads

  1. Replies: 184
    Last Post: Jun 6, 2018, 09:11 AM
  2. Beauty Ads
    By sugarcoma in forum The Beauty School
    Replies: 138
    Last Post: Feb 7, 2015, 10:32 AM
  3. Event: Fashionese Daily: Kelas Dandan 2009
    By affi in forum Events, Contests & Giveaways
    Replies: 308
    Last Post: Nov 1, 2009, 07:42 AM