Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 15 of 86
  1. #1
    Beryl mizzdevi's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    Jakarta, ID
    Posts
    1,279
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Daripada diumplekin jadi 1, mending dipisah aja ya biar lbh spesifik dan teratur Hidden Content

    Disini tempat utk sharing info tentang garage/yard sale, bazaar, yg sifatnya personal (bukan yg ada di mall, butik, ato on-line shopping)
    Last edited by sugarenspice; Sep 12, 2012 at 01:25 PM.

  2. #2
    Superstar in Training sugarenspice's Avatar
    Join Date
    Jun 13, 2008
    Location
    batavia
    Posts
    5,565
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar

    Thread ini hanya info untuk BUYER ya, info bazaar untuk seller sudah ada Hidden Content . OOT posts will be deleted.
    Books garage sale : English books, Indonesian novels, etc.


  3. #3
    Permanent Resident
    Join Date
    Mar 26, 2010
    Location
    Tangerang, Indonesia
    Posts
    621
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Ada Reebonz November Offline Sale!

    Venue: Prince Centre Building Lt 3 (gedung Citibank)
    Address: Jl. Jend. Sudirman Kav. 3-4, Jakarta 10220
    Date : 14-15 november
    Time: 10.00 - 20.00

    Brands available: Prada, Balenciaga, Kate Spade, Bottega Veneta, Love Moschino, Salvatore Ferragamo, Givenchy, Longchamp, Burberry, Gucci, and many more..

    70% Off for selected items
    Buy 2 items, get 10% off for second item (lowest price)

    Klo ada yg kesana laporan pandangan mata dunks...

  4. #4
    MarketPlaza Certified Seller Citizen bigzizta's Avatar
    Join Date
    Jan 12, 2010
    Location
    Surabaya
    Posts
    1,104
    Mentioned
    1588 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Bakal ada garage sale di surabaya.
    acara SUNDAY MARKET di SUTOS tgl 21-22 Des. ini acara yang ke 4 sih. sejauh ini ke sana sering nemu barang lucu2. worth to visit yang ada di surabaya.

  5. #5
    NewcomerPermanent Resident
    Join Date
    Feb 19, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    970
    Mentioned
    77 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Info PINK Garage Sale :
    Sabtu ,8 Februari 2014
    Pk 9.00 - 16.00
    Jalan Raya Kebayoran Lama No.15

    Kalau liat di iklannya si mulai dari 10rb yang dijual Pakaian,tas ,buku,cd,perhiasan,peralatan rumah tangga dll

  6. #6
    Silver
    Join Date
    Jun 5, 2012
    Posts
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Hai moms, besok tgl 1 maret 2014 ada bazaar di rs kemang medical care, katanya cuma satu hari aja, dari pagi sampe sore.. yg dijual ada kain batik bali, baju anak, jilbab, kosmetik, sepatu, makanan minuman, dll

  7. #7
    Gold
    Join Date
    Mar 14, 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Info moms,

    liat di path ada bazaarnya Zalora

    25 - 26 Maret 2014
    Menara Bidakara 1 lt 17 - Pancoran
    11 am - 3 pm

    penasaran sih bagus apa enggak, tapi katanya harganya dari 20ribuan.

  8. #8
    NewcomerPermanent Resident
    Join Date
    Feb 19, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    970
    Mentioned
    77 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Info Garage Sale :
    Pink Garage Sale #3
    Saturday, 5 April 2014
    8am- 4 pm
    Jalan Kebayoran lama No 15
    Sebelah TK GENESIS , seberang Apotik Kimia Farma

    Calling out to allshop thrfts,secondhands lovers,vintafe stuffs collectors

  9. #9
    Lurker
    Join Date
    May 2, 2009
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    22
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Reebonz offline sale at prince center lantai 3 all branded stuffs..bags..wallet

  10. #10
    Permanent Resident
    Join Date
    Nov 16, 2013
    Posts
    610
    Mentioned
    159 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Sangria, reebonz offline sale ini, dari tanggal berapa sampe berapa yah. Trims

  11. #11
    Resident tsukisuki's Avatar
    Join Date
    May 5, 2011
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    280
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Yulismg: 22-23 Mei aja.. Jadi terakhir hari ini jam 9 malem ntar tutup.
    Ayo cepetan...
    Hidden Content Hidden Content

  12. #12
    Silver
    Join Date
    Jun 1, 2014
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Salam kenal.. Saya mau tanya weekend bazaar di bintaro masih ada atau nda ya? Mungkin ada yg tahu.. Hidden Content .. Tks sebelumnya utk infonya
    Last edited by Ikarachma; Jun 1, 2014 at 05:19 PM. Reason: New member

  13. #13
    Permanent Resident
    Join Date
    Nov 16, 2013
    Posts
    610
    Mentioned
    159 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Reebonz offline sale
    18-20 June 2014
    10.30-20.00
    Price center building, 3rd floor
    Sudirman, Jakarta

  14. #14
    Lurker
    Join Date
    Jun 29, 2014
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    please info buat area Jakarta bazaar fashion or selain makanan dibulan puasa ini, menanti yang diskon2 menjelang lebaran nih.. atau mall yang ada sale besar2an juga bolehhh.. makasiihh, hehehe

  15. #15
    Resident
    Join Date
    Nov 8, 2012
    Posts
    344
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Info Garage/Yard Sale, Bazaar (FOR BUYER, NOT FOR PERSONAL PROMOTION)

    Info aja si berrybenka lagi buka bazaar atau pameran di mal Grand Indonesia di jkt ya. Tapi kemarin belum sempat masuk dan nanya2 sih sampe kapan tuh bazaar. Kalau ada yang tertarik silakan meluncur ke GI..hehehe

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Info Sale Gadget
    By wong ndeso in forum Gadgets & Technology
    Replies: 174
    Last Post: May 12, 2019, 11:20 PM
  2. Usul buat Garage Sale from FD members
    By amazing_grace in forum Anything About Shopping
    Replies: 350
    Last Post: Jan 25, 2010, 12:04 AM
  3. yg mau titip brg bwt garage sale ...
    By Audreyyyy in forum Random Chat
    Replies: 2
    Last Post: Jul 8, 2009, 10:47 AM
  4. Gathering - Mau ketemuan di Bazaar?
    By mizzdevi in forum Gathering, Playdate & Activity Plans
    Replies: 41
    Last Post: Jul 31, 2007, 01:34 AM