Problem Blackhead and Whitehead - Page 2
Page 2 of 381 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 16 to 30 of 5710
  1. #16
    Partner & Director,
    Female Daily Network
    Citizen nopai's Avatar
    Join Date
    Jun 12, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,882
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Baru baca di Femina yang covernya Diana Pungky, trus kan ada wawancaranya ama dia. Dia kasih resep buat ngilangin komedo dan mencegah jerawat, pake putih telur doank di oles ke muka gitu sekitar 30 menit katanya. Ugh gak bau ya?? Tapi muka dia emang mulus banget ya... mungkin ada yang mo nyoba trus review? Katanya cukup seminggu sekali, dan muka jadi kenceng katanya...
    Should I buy this one or that one?

    Save yourself from the headache and READ REVIEWS from thousand of our members!

  2. #17
    Platinum Julia Banana's Avatar
    Join Date
    May 31, 2007
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    196
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I tried it before. Nope ga berhasil, yg ada cowok gw kabur ngeliat gw kaya gitu huhu.

  3. #18
    Fashionese Daily Crew Superstar in Training dunia_dandan's Avatar
    Join Date
    Jun 9, 2007
    Location
    Greater DC
    Posts
    8,077
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hidden Content Originally Posted by Julia Banana
    I tried it before. Nope ga berhasil, yg ada cowok gw kabur ngeliat gw kaya gitu huhu.
    Hidden Content Hahaha... untung dia kabur, Jul.. daripada elo diceplok buat sarapan?

  4. #19
    Elite Citizen Durian's Avatar
    Join Date
    Jul 11, 2007
    Location
    Los Angeles
    Posts
    4,375
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i try this one, it works okay! Hidden Content

    Hidden Content

    Hey, Better than nothing right? hehehe Hidden Content

    Here's the info of the product:
    *Pulls out all the stops on dirt and oil build-up in pores.
    *Patented system literally pulls out dirt, oil and blackheads instantly.
    *Formulated with tea tree oil, menthol and witch hazel so you can feel the strips working.
    *Custom fit to get dirt and oil in those hard to reach areas.
    *Helps reduce the appearance of pores with regular use.

    For best results, do not use more often than once every three days.

    *Pictures Courtesy of http://www.biore.com

  5. #20
    Elite Citizen Durian's Avatar
    Join Date
    Jul 11, 2007
    Location
    Los Angeles
    Posts
    4,375
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i try this one, it works okay! Hidden Content

    Hidden Content

    Hey, Better than nothing right? hehehe Hidden Content

    Here's the info of the product:
    *Pulls out all the stops on dirt and oil build-up in pores.
    *Patented system literally pulls out dirt, oil and blackheads instantly.
    *Formulated with tea tree oil, menthol and witch hazel so you can feel the strips working.
    *Custom fit to get dirt and oil in those hard to reach areas.
    *Helps reduce the appearance of pores with regular use.

    For best results, do not use more often than once every three days.

    *Pictures Courtesy of http://www.biore.com

  6. #21
    Citizen diva_hihihi's Avatar
    Join Date
    Aug 21, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    1,262
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hidden Content Originally Posted by sisqa
    i swear by this:
    use 1% or 2% BHA lotion. gue pake Paula's Choice 1% biasanya, and it works a treat!
    yup!!
    g juga pake
    n "wuzz"
    ilang deh komedonya


    alternatif laen pake clinique Total TurnAround

  7. #22
    Citizen mir@cle's Avatar
    Join Date
    Sep 7, 2007
    Location
    ___
    Posts
    1,759
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hidden Content Originally Posted by sisqa
    i swear by this:
    use 1% or 2% BHA lotion. gue pake Paula's Choice 1% biasanya, and it works a treat!
    bisa tolong dijelasin ga sih detailnya gimana? rada2 bingung nih. BHA lotion itu apaan ya?

  8. #23
    Elite Citizen mskellybag's Avatar
    Join Date
    Jun 4, 2007
    Posts
    3,709
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    BHA is oil-soluble and can penetrate into the pore exfoliating accumulated skin cells that clog pores and can also exfoliate on the surface of skin as well. It is best for skin types prone to blackheads and blemishes. 1% salicylic acid helps smooth skin’s texture and minimize blemishes and blackheads.

    Directions: Dispense about a dime-sized amount onto your fingertips and smooth sparingly onto clean skin, avoiding direct contact with eyes. Depending on your skin type, follow with one of Paula’s Choice Blemish Fighting Solutions (if needed). During the day, follow with the appropriate Paula’s Choice sunscreen or your foundation with sunscreen. At night, apply the appropriate Paula’s Choice moisturizer or specialty product after this product or you can use the BHA product alone.

    BHA Advice:
    To reduce skin flaking or possible irritation, some first-time users should use the BHA once a day or once every other day (preferably at night) for the first few weeks. After prolonged use (4-6 weeks), you can apply the BHA more frequently, and eventually it can be used twice a day. For some people it may only be necessary to use the BHA once a day or once every other day. The frequency of use for this BHA product completely depends on how your skin reacts so you may have to experiment until you find what works best for you. If redness, dryness, or irritation occurs, adjust frequency of application.


    ada yg 1%, 2%, dan 8%. bentuknya gel, lotion, dan liquid.
    produk ini sejenis expoliants gituhh. dipakenya setelah toner dan sebelum moisturizer.
    hmmm...bantu ga sih jawaban gw ini Hidden Content maap yah kalo ga bantu Hidden Content

    *source & photo credit: Hidden Content

  9. #24
    Elite Citizen cocoapple's Avatar
    Join Date
    Aug 20, 2007
    Location
    LiPPo Karawaci
    Posts
    2,880
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hidden Content Originally Posted by kwek2
    kose sekissei itu bukan peeling. tapi masker saja... Hidden Content
    cobain deh. ga buat idung jd merah kok.

    oiya kanebo jg punya product : smoothing conditioner. dibilang pake product ini for 2 weeks di daerah T. nanti bisa keluar2 sendiri tu komedo nya kalo lu usap... Hidden Content
    gw juga pake yg kanebo itu, kalo kt gw itu best product dr kanebo d..soalnya itu asli manjur banget nget,gw sih ga sampe 2 minggu, 1 minggu jg uda pada ilang..trus harganya jg ga gt mahal gt,cm 325rb an ya kalo ga salah..

  10. #25
    joliepitt
    Guest

    Default

    pake biore pore pack aja. lumayan lah buat hasil instan. kalo gue nyaranin sih mending ke skin clinic aja. minta dibersihin disana. beres deh!

  11. #26

    Join Date
    Aug 21, 2007
    Location
    indonesia
    Posts
    551
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Blackhead alias komedo

    paula's choice musti beli di aussie ya....
    ada yg mau beli ga? sekalian nitip dong hehhe

  12. #27
    Topaz chelinx's Avatar
    Join Date
    Sep 21, 2007
    Location
    Market Plaza
    Posts
    2,967
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Blackhead alias komedo

    gue ngilangin komedo..cukup facial 2 minggu sekali..hilang semua komedo di hidung,dagu and dekat tulang pipi Hidden Content

  13. #28
    Elite Citizen Juleha's Avatar
    Join Date
    Jun 21, 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    3,189
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Blackhead alias komedo

    cocoapple boleh liat gak bentuk barangnya kayak apa .. gw jadi penasaran nih .. gw juga banyak komedo dan didalam gt cuman yg wrn putih gt

  14. #29
    minty's Avatar
    Join Date
    Sep 6, 2007
    Location
    NorCal
    Posts
    258
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Blackhead alias komedo

    cocoapple - Gw google "kanebo smoothing conditioner" ketemu Kanebo blancheir whitening smoothing conditioner. Botol nya warna merah & tutup nya putih. Bener ga yg ini yg elo maksud?

  15. #30
    NewcomerLegend
    Join Date
    Oct 9, 2007
    Location
    sinciapoh
    Posts
    20,071
    Mentioned
    926 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: Blackhead alias komedo

    Hidden Content Originally Posted by morgan
    i swear by this:
    use 1% or 2% BHA lotion. gue pake Paula's Choice 1% biasanya, and it works a treat!
    ditto
    gue juga untuk ngatasin komedo, gue rely on BHA
    kulit gue keirng, jadi gue pake 1% BHA lotion nya PC
    or clinique total turnaround, tapi kalo pake clinique gue biasanya apply 2hari sekali only
    lebih keras rasanya sih, kulit gue lebih gampang kering kl pake clinique TTA
    kalo PC 1% BHA lotion, gue pakenya tiap hari

    Hidden Content Originally Posted by nopai
    Baru baca di Femina yang covernya Diana Pungky, trus kan ada wawancaranya ama dia. Dia kasih resep buat ngilangin komedo dan mencegah jerawat, pake putih telur doank di oles ke muka gitu sekitar 30 menit katanya. Ugh gak bau ya?? Tapi muka dia emang mulus banget ya... mungkin ada yang mo nyoba trus review? Katanya cukup seminggu sekali, dan muka jadi kenceng katanya...
    diana pungky bukannya kulitnya ancur abis2an ya? kasar gitu
    putih sih iya

    waktu dia dulu diwawancarain kompas kan ada fotonya close up gede banget, dd gue yang co aja kabur saking ngerinya :P

Page 2 of 381 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast