what's your LOVE SONG? - Page 4
Page 4 of 34 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 46 to 60 of 503
  1. #46
    Citizen jogi's mum's Avatar
    Join Date
    Jul 25, 2007
    Location
    indonesia
    Posts
    1,644
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    Lagu gw rata-rata the 80's, karena menurut gw lagu-lagu tahun 80an itu bagus-bagus dan longlasting song. Sampe sekarang masih enak di dengar. Kalau lau Indonesia jaman-jaman LCCR Prambors tuh juga enak-enak.

  2. #47
    NewcomerPermanent Resident phi's Avatar
    Join Date
    Jan 9, 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    866
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    The Way You Look Tonight - Tony Bennett
    So Close - Jon McLaughlin (OST nya Enchanted)

    Lagu2nya Steven Curtis Chapman juga bagus2 tuh...

    meleleh deh dengernya hehehe Hidden Content

  3. #48

    Join Date
    Dec 1, 2007
    Posts
    130
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    my love song would be;
    - fly me to the moon - Frank Sinatra
    - i finally found someone - Bryan Adams & Barbara Streisand
    - you belong to me - Tori Amos
    - smoke gets in your eyes

  4. #49
    Gold
    Join Date
    Jan 8, 2008
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    Hidden Content Originally Posted by jogi's mum
    Lagu gw rata-rata the 80's, karena menurut gw lagu-lagu tahun 80an itu bagus-bagus dan longlasting song. Sampe sekarang masih enak di dengar. Kalau lau Indonesia jaman-jaman LCCR Prambors tuh juga enak-enak.
    Sama dnk..walopun gw lahir around mid 80's cuma ntah knp sekarang gw tergila2 dgn lgu2 80an..my fave are:
    Private eyes,one and one, I can't go for that - Hall and Oates
    So much in love-Sheena Easton
    Mr.Telephone man-New edition
    Fairground from Simply red (gw puter smpe beratus2 kli ga boseeen!!)
    Breaking away-Al jarraeu

  5. #50
    Superstar in Training fleurie's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    9,644
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    Hidden Content Originally Posted by phi
    Lagu2nya Steven Curtis Chapman juga bagus2 tuh...
    iya lagunya dia banyak yg bagus2. liriknya jg gak nahan :P

  6. #51
    Emerald babybayi's Avatar
    Join Date
    Nov 20, 2007
    Location
    Ahmadi Region & Q8
    Posts
    514
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    Mine are :
    - If - by Bread (lagu jadul tp jd suka gara2 dinyanyiin ama ex bf a.k.a hubby Hidden Content )
    - L.O.V.E - Nat King Cole (sering nyanyiin ini brg2 hubby klo lg bermacet-macet ria otw home)
    - Heaven-nya Maliq & D'Essentials (my song for my hubby Hidden Content )
    - My baby you - Marc Anthony (liriknya dasyattt... love it so much Hidden Content )

  7. #52
    Citizen lovemybags's Avatar
    Join Date
    Dec 17, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    1,981
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    love song g ma co gua secara nada gak ada romantis2nya haha ha should i stay or should i go nya the clash sama i'll stop the world and melt with you nya modern english

  8. #53
    NewcomerElite Citizen d4rkangel's Avatar
    Join Date
    Sep 7, 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    2,660
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    for me :
    someone who lives in ur heart - all for one
    how do i live - trisha yearwood
    take me to ur heart - michael learns to rock

  9. #54
    Elite Citizen aqualysa's Avatar
    Join Date
    Nov 1, 2007
    Location
    Jakarta coret
    Posts
    3,341
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    Separuh Nafasku - DEWA.......Hidden Content

  10. #55
    Emerald deeth's Avatar
    Join Date
    Jan 24, 2008
    Location
    East Borneo
    Posts
    673
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default RE: what's your LOVE SONG?

    jogi's mum Wrote:
    Lagu gw rata-rata the 80's, karena menurut gw lagu-lagu tahun 80an itu bagus-bagus dan longlasting song. Sampe sekarang masih enak di dengar. Kalau lau Indonesia jaman-jaman LCCR Prambors tuh juga enak-enak.
    iya, samaaaaa.......
    meski aku jg lahir di tengah 80-an, lagu2 80's to 90's selalu setia nongkrong di ipod... ampe punya playlist khusus lagu2 jadoel (Hidden Content ) Hidden Content

    my favorit love songs:
    1. I Will Be Here For You - Michael W. Smith
    2. Finally Found Someone - Barbra Streisand & Bryan Adams
    3. At The Beginning - Donna Lewis & Richard Marx (OST Anastasia)
    4. Perhaps Love - OST Princess Hours (meski gak ngerti artinya, tapi sukaaa banget ama melodi lagunya, bikin gak bosen didengerin beratus2 kali, hehehehehe)
    5. Pandangan Pertama - RAN (lagu baru yang bikin aku langsung jatuh hatiiii..........)Hidden Content
    6. In A Rush - Blackstreet
    7. Overjoyed - Stevie Wonder

    kok banyak y??? hehehehe Hidden Content

  11. #56
    MagicMadame's Avatar
    Join Date
    Mar 1, 2008
    Location
    Indonesia
    Posts
    117
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: what's your LOVE SONG?

    PUT YOUR HEAD ON MY SHOULDER by michael buble
    slow and jazzy love song..

  12. #57

    Join Date
    Jun 13, 2008
    Location
    Indonesia
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: what's your LOVE SONG?

    Martina McBride - My Valentine

    Dianna Rose - When you tell me that you love me

  13. #58
    Quartz Angie's Avatar
    Join Date
    Sep 27, 2007
    Location
    hottie town
    Posts
    445
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: what's your LOVE SONG?

    jadi inget lagu i swear nya all for one..inget jaman pacaran waktu abege hihih Hidden Content
    Be Grateful

  14. #59
    Beryl cicaknemplok's Avatar
    Join Date
    Feb 26, 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    1,602
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: what's your LOVE SONG?

    love songs sama pacar:
    * let's get it on - marvin gaye
    * through the years - kenny rogers
    * we could be in love - lea salonga & brad keane (atau kane?)
    * you sexy thing - hot chocolate (plis...jangan liat liriknya Hidden Content kami gak kayak gitu kok)
    * all i ask of you - martina mcbride & .....?
    * desafinado - antonio carlos jobim
    * somebody to love - the queen
    * crazy little thing called love - elvis presley
    * i will - the beatles
    * you are so beautiful - ray charles

    apa lagi yah....hmmm...Hidden Content
    Last edited by cicaknemplok; Jun 14, 2008 at 02:53 AM.
    yes...you can call me Echy ;)

    Visit my IG: @guiltypleasureshop

  15. #60
    KhRIY's Avatar
    Join Date
    Aug 22, 2007
    Location
    Land of Pharaoh
    Posts
    731
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: what's your LOVE SONG?

    love song gw 'n hubby...Hello by Lionel Richie. soalnya qta wkt itu LDR 'n most of the time cuman hello2an aja hehe. then David Cook sang it in AI...duh, smakin cinta jdnya sama lagu ini Hidden Content
    I'm baaaccck *deeeuh, siapa yg nanyaaa coba :D*

Page 4 of 34 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast