Bio Oil

Thread: Bio Oil

Page 1 of 40 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 15 of 586
  1. #1
    Citizen flashrainbow's Avatar
    Join Date
    Oct 26, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    1,656
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Bio Oil

    Silakeun dibahas disini yaa tentang segala apa yg berhubungan ama Bio Oil.. JANGAN di thread The Best Night Cream You've Ever Had lagi kalo gak mau diimunisasi bokongnya ama dundan Hidden Content
    Sumprit gw ga ngerti meng-quote dari web, jadi gw copy-paste aja dari web Bio Oil Hidden Content

    Reviewnya lumayan juga di MUA.. bisa diliat Hidden Content
    Awalnya gw tertarik sama reviewnya Lucy,dll di tret Night Cream. karena senapsaran gw buka webnya dan cek di MUA.. dan makin tertarik karena mayan banyak gunanya.. tapi masih agak bingung ini cocok apa nggak buat oily skin karna beberapa review mua bilang ga gitu bagus buat yg oily (yang udah pada pake disini cenderung normal/dry skin). Akhirnya gw udah titip ama temen yg mo balik dari KL.. yg 60ml kalo dirupiahin skitar Rp 100-an ribu (lebih mursidah dari minyak bulus Hidden Content )
    Plis review yaa yang udah pernah pake, yang lagi pake, atau yang udah punya tapi belon mau make Hidden Content *melirik mak dundan*

    yayyy akhirnya gw bisa nge'quote! Hidden Content

    Bio-Oil is a specialist skincare product that is recommended for scars, stretch marks, uneven skin tone, ageing and dehydrated skin. It is formulated for use on both the face and the body.

    Bio-Oil contains the breakthrough ingredient PurCellin Oil which helps ensure the targeted delivery of its key ingredients: Vitamins A and E; Lavender., Calendular and Rosemary oils and chamomile extract.

    Bio-Oil is recommended for:

    Scars

    Helps reduce the appearance of both new and old scars by improving the condition of skin with scar tissue.

    Stretch Marks

    Bio-Oil is highly effective in helping to improve the appearance of existing stretch marks and also helps to increase the elasticity of the skin, thereby helping to reduce the possibility of new stretch marks forming.

    Uneven Skin Tone

    Bio-Oil helps to improve the appearance of uneven skin tone caused by hormonal fluctuations, skin-lighteners or excessive sun exposure. Visible as dark patches on the face or body, uneven skin tone often becomes most apparent during pregnancy, menopause or after exposure to high volumes of UV light.

    Ageing Skin

    Sagging and wrinkled skin is commonly associated with aging and is caused in large part by the weakening of the collagen and elastin support system in the dermis. Bio-Oil contains numerous ingredients that help to plasticize the skin, making it softer, smoother and more supple, thereby reducing the appearance of wrinkled and sagging skin. Bio-Oil also moisturizes the skin thereby improving the texture, tone and appearance of fine lines and wrinkles.

    Dehydrated Skin

    Bio-Oil helps replenish the skinís natural oils that have been stripped away by factors such as:
    -Frequent bathing/cleansing with harsh soaps
    -Excessive perspiration
    -Atmospheric conditions including exposure to the sun and wind
    -Central heating and air conditioning
    -Poor diet and/or insufficient water intake

    Daily Skincare

    As a specialist intensive moisturiser.
    A soothing after-sun treatment.
    Also ideal as a bath oil.

    For more information please go to Hidden Content
    Hidden Content

    source: Hidden Content

  2. #2

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    gw masih make bio oil kok.. tuk menghilangkan stretch mark sehabis melahirkan.. bagus.. pelan pelan agak memudar dari sebelum nya.. walaupun gw make nya ga rutin.. biasanya sehabis mandi.. atau mau keluar.. rumah..
    sebelumnya gw sempat nanya ama obgyn gimana tuk menghilangkan garis2 itu.. bilangnya sih ga bakal ilang.. (wahh.. jelek donk..) walaupun perut aye ga bergelambir..
    gw beli bio oil jg.. iseng2 sih.. coba coba.. eh.. ternyata bagus..

  3. #3
    Permanent Resident Bona's Avatar
    Join Date
    Sep 8, 2008
    Location
    Depok
    Posts
    876
    Mentioned
    208 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    flashrainbow kulit laki gw sebenarnya berminyak tapi sejak disindang jadi kering, mukanya lebih mulus dan kenyal sejak pake bio oil Hidden Content

  4. #4
    tazscha's Avatar
    Join Date
    Apr 27, 2008
    Location
    jakarta
    Posts
    1,313
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    kalo di belinya di mana? Harus beli online yah?

  5. #5

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    Ini sejatinya utk penggunaan di badan atau di wajah?
    PurCellin oil itu oil apaan?
    Plesrenbow.. tanggung jawab.. :P

  6. #6
    Elite Citizen Juleha's Avatar
    Join Date
    Jun 21, 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    3,189
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    Hidden Content Originally Posted by tazscha Hidden Content
    kalo di belinya di mana? Harus beli online yah?
    ini paling deket bisa di dapat di watson malaysia ..dan hrgnya ga mahal kok .. tapi gw lupa tepatnya brapa krn gw beli sudah 2 thn yg lalu

    Hidden Content Originally Posted by dunia_dandan Hidden Content
    Ini sejatinya utk penggunaan di badan atau di wajah?
    deb katanya boleh buat wajah dan badan,,, kl wajah buat ngurangin kerut2 gt alias aging kt org madura ... trus bs buat ilangin strechmark gt2 dah ..

    Cuman sepengalaman ade gw sih kagak nolong2 amat ya bo ... secara strechmark gitu loh ..

    Kl gw pake di muka ..kl buat iklim tropis gak banged deh .. kl untuk winter masi lumayan

  7. #7
    Permanent Resident ceres's Avatar
    Join Date
    Sep 12, 2008
    Location
    sby, jkt
    Posts
    502
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    kayaknya bagus deh..di jkt gak ada ya??
    trus2 bio oil ini aman untuk semua bagian tubuh ya (muka, badan dll) ??

  8. #8
    Citizen flashrainbow's Avatar
    Join Date
    Oct 26, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    1,656
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    mak dundan, bisa dipake di segala bagian deh romannya. ini jawaban pe-er yang You kasih.
    PurCellin Oil™
    PurCellin Oil™ is a laboratory recreation of the preen gland oil of ducks. During preening, a duck secretes oil from its preen gland and distributes it over its entire plumage in the familiar twisted-neck action that one often associates with ducks. This oil creates a thin, non-greasy layer on the surface of the feathers without which water would not pearl off and the bird would struggle to swim.

    Water birds, which inspired the development of PurCellin Oil™, have been repaid the favor...

    The National Wildlife Health Foundation’s recommended method for the rapid restoration of oil-soiled water birds is based on PurCellin Oil™.
    source: bio-oil.com

    Bio-Oil successfully overcame this problem through the inclusion of the breakthrough ingredient PurCellin Oil™. PurCellin Oil™ dramatically improves the consistency of the mix, making the oil light and non-greasy, thereby ensuring the most effective absorption of the key beneficial ingredients.
    source: academyhealth.com

    cukup jelas ya, mak dun? gw rasa cukup, soalnya ane juga kaga paham Hidden Content

    ellys lo udah pake brapa lama sampe memudar?
    tazscha, gw sih titip dari malaysia bok. paling deket disitu soalnya. ada di smua DS disana deh katanya. kalo dirupiahin 100 ribuan kok.
    jule lo coba di muka juga jul? tapi muke lo pan emang mulus jul kagada scars
    ceres udah dijawab diatas. aman2 aja tampaknya, bisa dibaca diwebnya.

  9. #9

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    Buset, minyak bebek? Hidden Content

  10. #10
    Citizen flashrainbow's Avatar
    Join Date
    Oct 26, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    1,656
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    iya debb gw juga kaget tadi pas baca! tapi gw pikir emang terkenal khasiatnya Hidden Content preen gland ntuh apanya sih? apa minyak bebek emang terkenal khasiatnya?? soalnya gw kga pernah denger2 ttg khasiat minyak bebek Hidden Content

  11. #11
    Elite Citizen bungajeruk's Avatar
    Join Date
    Dec 18, 2007
    Location
    Beautiful dreams
    Posts
    2,858
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    huahahaha Hidden Content
    ajaib bener yah si Bio Oil..pantes lumayan terjangkau secara bebek kan banyak di Asia Hidden Content

    dari Wikipedia :


    preening = personal grooming of animals esp birds

    Among animals, birds spend considerable time preening their feathers. This is done to remove ectoparasites, keep them in good aerodynamic condition, and waterproof them. They use the "preen oil" secreted by the uropygial gland, the dust of powder down, or other means such as dust-bathing or anting. When an oil spill affects penguins, animal conservation that rescue them sometimes dress them in knitted sweaters to stop them from preening and thereby ingesting the mineral oil which is poisonous.



    The uropygial gland, or, more informally, the preen gland is a gland found in the large majority of birds that secretes an oil (preen oil) that birds use for preening. The chief compounds of preen oil are diester waxes called uropygiols.
    Last edited by bungajeruk; Nov 6, 2008 at 12:54 PM.
    "Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky" - Rabindranath Tagore

  12. #12
    Citizen flashrainbow's Avatar
    Join Date
    Oct 26, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    1,656
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    bungjer aku masih rada kurang paham segala fungsi di bebek itu untuk kulit kita dan apa pulak itu uropygiols? Hidden Content kalo tak memberatkan bisakah kamu jelaskan sedikit dgn singkat dan padat? hi hi makasih

  13. #13
    MarketPlaza Certified Seller NewcomerElite Citizen lucy's Avatar
    Join Date
    Jun 9, 2008
    Location
    bintaro
    Posts
    3,940
    Mentioned
    804 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    di KL harganya RM32 sumthing deh.. kayaknya di KL cuma ada yg 60ml siihh...

  14. #14
    Citizen flashrainbow's Avatar
    Join Date
    Oct 26, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    1,656
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    iya Luc segituan, taro deh RM33.. ohh disana gada yg gede ya? gw emang titip yg 60ml sih krn gw pikir pan mau coba dulu, tapi gw pikir disana ada yg gede juga.. lo masih pake ampe skarang kan luc?

  15. #15
    MarketPlaza Certified Seller NewcomerElite Citizen lucy's Avatar
    Join Date
    Jun 9, 2008
    Location
    bintaro
    Posts
    3,940
    Mentioned
    804 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Bio Oil

    masih say.. kadang2 pagi juga gw pake..
    kalo ipar gw juga pake, tapi dia baru sejak weekend kmrn, setelah tanya dulu ama dokter kandungannya (dia pake di muka ama di perut).. kata dokter aman tp ga usa banyak berharap.. krn stretch mark itu tergantung hormon..

Page 1 of 40 1 2 3 11 ... LastLast