Thread: benscrub.com

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 31 to 45 of 97
  1. #31
    Lurker
    Join Date
    Feb 12, 2016
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    aku tertarik bgt nih sama frank body scrub nya, cuma masih mikir2 dikit. any review?

  2. #32
    Brand Representative benscrub's Avatar
    Join Date
    Feb 4, 2015
    Location
    Jakarta
    Posts
    23
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Hidden Content

    Ben just came back from exploring a forest in New Zealand which has been told having the secret to cure scars, stretch marks and sun damage.

    It was a tough journey because Ms Sunny was radiating us with strong Uvs. Luckily we did not forget to wear a sunscreen so we were safe from sunburn!
    After wandering for days, we finally found a secret garden with full of Rosehip plants which contain essential fatty acids and various vitamins for the good of our skin!
    We would like to share the treasures with all babes, but we also need few pennies to continue our journey.
    Get our Treasure box for IDR 239k (exc shipping) and get our treasure box worth more than IDR 500k!


    You will receive two products with rosehip as one of the ingredients and other amazing products curated by our team!
    lets get yours! on Hidden Content

    SPOIL YOURSELFBEAUTIFULLY

    #BenTreasureBox

  3. #33
    Elite Citizen amelietta's Avatar
    Join Date
    Aug 13, 2014
    Posts
    3,790
    Mentioned
    1468 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Dear @Hidden Content ,

    #BenTreasureBox ini bakal ada tiap bulan kah? Liat foto isi box punya temenku and it looks so tempting dan produknya oke-oke 😊

  4. #34
    Brand Representative benscrub's Avatar
    Join Date
    Feb 4, 2015
    Location
    Jakarta
    Posts
    23
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Hidden Content

    Pamper your self with our exclusive deals!

    Hello babe! love our previous beauty deals? Checkout for our new beauty deals here :


    • Get 4 Frank Body Scrub by buy 3 Frank Body Scrub Hidden Content
    • Save 20% off for Alpha-h Liquid Gold to boosts your skins radiance in just one application Hidden Content
    • Get Acai Tea by buy Skinny me tea 14 days and 28 days to support your bodie's natural elimination and detoxification processes Hidden Content


    Get your beauty deal on Hidden Content
    Have a nice day! Hidden Content
    Attached Images Attached Images

  5. #35
    Brand Representative benscrub's Avatar
    Join Date
    Feb 4, 2015
    Location
    Jakarta
    Posts
    23
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Hello Dear, hopefully #BenTreasureBox akan ada tiap bulan, doakan aja yaHidden Content
    Hidden Content Originally Posted by amelietta Hidden Content
    Dear @Hidden Content ,

    #BenTreasureBox ini bakal ada tiap bulan kah? Liat foto isi box punya temenku and it looks so tempting dan produknya oke-oke 

  6. #36
    Elite Citizen amelietta's Avatar
    Join Date
    Aug 13, 2014
    Posts
    3,790
    Mentioned
    1468 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Dear @Hidden Content ,

    Akhirnya setelah liat postingan di IG soal #BenTreasureBox , aku order dan paketnya cepet sampainya! Trus isinya juga melebih ekspetasiku.
    3
    Dapet 3 full sized rosehip product dan 8 sample! Kalau dihitung-hitung apa yang aku dapetin harganya lebih dari harga #BenTreasureBox itu sendiri, yay! Thank you yaa @Hidden Content Hidden Content Hidden Content
    Hidden Content

  7. #37
    Immigrant lifeafternu's Avatar
    Join Date
    Nov 4, 2015
    Location
    Bekasi
    Posts
    181
    Mentioned
    113 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Hidden Content Originally Posted by benscrub Hidden Content
    Hello Dear, hopefully #BenTreasureBox akan ada tiap bulan, doakan aja yaHidden Content
    di doainnnn bangettt.. looking forward for next @Hidden Content treasure box, i'll definitely wait in line

  8. #38
    Citizen dington's Avatar
    Join Date
    Feb 25, 2013
    Posts
    1,119
    Mentioned
    769 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    emang nya dimana sih babe pengumuman treasure box itu, kok gw ga pernah ngeh ya, oh iya @Hidden Content tulisin donk expire datenya di web, jadi ga perlu repot2 nge wa dulu baru place order, kan lumayan ngebantu klo ditulis di web

  9. #39
    Immigrant
    Join Date
    Jul 22, 2012
    Location
    yogyakarta
    Posts
    169
    Mentioned
    206 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    @Hidden Content mau juga dong treasure box nya, bulan ini semoga dapet.. amin...
    xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

  10. #40
    Newcomer shintadmy's Avatar
    Join Date
    Jun 25, 2012
    Posts
    66
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Udh 3x beli bentreasurebox dan selalu puas krna yg didapet selalu lebih dari yang dibayar tp kadang2 suka iri liat postingan yg lain krna ad beberapa item yang beda. Hahahaha.

  11. #41
    Lurker
    Join Date
    Oct 23, 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Wah, jadi penasaran nih. langsung cek ke ig nya deh..
    Terima Kasih Infonya Hidden Content Hidden Content

  12. #42
    Lurker
    Join Date
    Jan 9, 2016
    Posts
    14
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Pernah coba frank scrub enk bangett kalau yg suka aroma kopi pasti suka, habis pakai kulit jdi lembut instantly lohh 😍

  13. #43
    Immigrant
    Join Date
    Nov 15, 2013
    Posts
    178
    Mentioned
    223 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Kemaren sih sempet ngelirik Frank Coffee Scrub, tapi setelah browsing lagi di webnya kok jadi tertarik sama Antipodes Aura Manuka Honey Mask yah Apalagi katanya hydrating banget dan cocok buat kulit yang acne-prone. Jadi penasaran..

  14. #44
    Brand Representative benscrub's Avatar
    Join Date
    Feb 4, 2015
    Location
    Jakarta
    Posts
    23
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Halo dear, pengunguman next treasure box akan siumumkan lewat mail list kita, jadi kalau kamu udah subscribe pengungumannya akan di kirim di email kamu Hidden Content
    Hidden Content Originally Posted by dington Hidden Content
    emang nya dimana sih babe pengumuman treasure box itu, kok gw ga pernah ngeh ya, oh iya @Hidden Content tulisin donk expire datenya di web, jadi ga perlu repot2 nge wa dulu baru place order, kan lumayan ngebantu klo ditulis di web

  15. #45
    Brand Representative benscrub's Avatar
    Join Date
    Feb 4, 2015
    Location
    Jakarta
    Posts
    23
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: benscrub.com

    Benscrub Kartini Giveaway!

    3 winners, Each will get :


    Hidden Content
    - IDR 1 Million voucher to be spent on @Hidden Content
    - IDR 350k voucher from @macstuff_us
    - Make-up products from @neobeautystorage


    How?

    Tell the world who inspires you!

    Hidden Content

    We would like to spread more love in this month of Kartini!

    Regram this picture in your instagram and follow the rules!
    To know the rules lets check out instagram Hidden Content

    Happy sharing babes! #bensgiveaway #bensforkartini

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast