Education How To Win Scholarship in Indonesia and Abroad - Page 54
Page 54 of 54 FirstFirst ... 4 44 52 53 54
Results 796 to 800 of 800
  1. #796
    Lurker
    Join Date
    Dec 10, 2016
    Posts
    8
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How To Win Scholarship in Indonesia and Abroad

    Hi all, ada yg pernah ikut seleksi KGSP? Bisa cerita pengalamannya?

  2. #797
    Resident
    Join Date
    Aug 4, 2014
    Posts
    325
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How To Win Scholarship in Indonesia and Abroad

    Bukan gue sih yg dpt bea tp adek gue dpt di msu malaysia emg bukan univ yg terkenal bgt di malaysia sn, msknya wktu itu cm berkas dan kesehatan doang. Krn emg dr sma dia udh ikut foundation dr univ itu dan nilai dia pun bgs dan krn keterbatasn biaya jd mrka ksh ksmptn untk adge gua kliah dgn bea.

  3. #798
    Newcomer
    Join Date
    Dec 5, 2016
    Posts
    26
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How To Win Scholarship in Indonesia and Abroad

    Aku! And i got rejected Hidden Content Daftar langsung ke universitas yang aku pilih.
    Kirim berkas-berkasnya via DHL.
    And mereka never contacted me at all Hidden Content So sad.
    At least surat penolakan gitu kek.

  4. #799
    Newcomer
    Join Date
    Aug 9, 2014
    Location
    Yogyakarta
    Posts
    59
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How To Win Scholarship in Indonesia and Abroad

    Hallo @Hidden Content kamu apply ke London School of Economics and Political Science dg beasiswa apa? Dan ambil jurusan apa?

    Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

  5. #800
    Immigrant woewoe's Avatar
    Join Date
    Mar 16, 2012
    Location
    Jakarta - Indonesia
    Posts
    141
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: How To Win Scholarship in Indonesia and Abroad

    Hi @Hidden Content aku lagi nyari beasiswanya say, rencana mau ambil Msc Accounting, Organisations and Institutions

Page 54 of 54 FirstFirst ... 4 44 52 53 54

Similar Threads

  1. Replies: 150
    Last Post: May 3, 2019, 03:49 AM
  2. Replies: 816
    Last Post: Apr 15, 2017, 02:47 AM
  3. What to bring when You're Moving Abroad?
    By babybayi in forum General Tips and Tricks on Traveling
    Replies: 91
    Last Post: Mar 6, 2017, 10:34 AM
  4. Cosmopolitan Indonesia
    By samnlie in forum The Insider
    Replies: 132
    Last Post: Oct 27, 2016, 11:55 AM
  5. Brand: Grazia Indonesia
    By cheetz in forum The Insider
    Replies: 29
    Last Post: Mar 30, 2012, 09:41 PM