Electronic Kitchen Appliances - Page 55
Page 55 of 55 FirstFirst ... 5 45 53 54 55
Results 811 to 813 of 813
  1. #811
    Lurker
    Join Date
    Jun 14, 2019
    Posts
    11
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Electronic Kitchen Appliances

    Whoah, itu tuh buatku yg paling dicari kl soal electronic kitchen appliances, hehe apakah gampang dibersihin apa engga. Trims skali lg hihihi

  2. #812
    Lurker
    Join Date
    Jan 6, 2014
    Posts
    11
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Electronic Kitchen Appliances

    Mau tanya dong buibuu
    Aku lg mau beli rice cooker tp bingung antara philips atau yong ma ya? Terimakasih

  3. #813
    Citizen Heavenly's Avatar
    Join Date
    Oct 11, 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,162
    Mentioned
    398 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Electronic Kitchen Appliances

    @Hidden Content aku prefer Philips, dulu di rumah pernah pake yong ma tapi nasi jadi cepet kering trs kalo di angetin terus lama2 bisa jadi menguning. Trus ganti pake Philips dengan beras dan cara masak yang sama, hasilnya nasi tetep pulen dan ga kuning.
    Jual Too Faced Chocolate Bar & CLARINS Firming Body Lotion. Email to heavenly.corpi@gmail.com

Page 55 of 55 FirstFirst ... 5 45 53 54 55

Similar Threads

  1. Home Appliances
    By staragilite in forum Home and Beyond
    Replies: 1451
    Last Post: Oct 17, 2019, 12:02 AM
  2. Kitchen/kitchen set (Read post #1 and #2 first)
    By marcie in forum Home and Beyond
    Replies: 7702
    Last Post: Oct 16, 2019, 08:41 AM
  3. Koleksi kitchen gadget
    By domestic_goddess in forum The Food Court
    Replies: 496
    Last Post: Nov 10, 2018, 10:05 PM
  4. Electronic repair shops
    By nadalicious in forum Gadgets & Technology
    Replies: 12
    Last Post: Jul 14, 2017, 07:07 AM
  5. KITCHEN and FOOD related Purchases!!
    By orange in forum The Food Court
    Replies: 646
    Last Post: Mar 26, 2017, 01:45 AM