Electronic Kitchen Appliances - Page 55
Page 55 of 55 FirstFirst ... 5 45 53 54 55
Results 811 to 814 of 814
  1. #811
    Lurker
    Join Date
    Jun 14, 2019
    Posts
    11
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Electronic Kitchen Appliances

    Whoah, itu tuh buatku yg paling dicari kl soal electronic kitchen appliances, hehe apakah gampang dibersihin apa engga. Trims skali lg hihihi

  2. #812
    Lurker
    Join Date
    Jan 6, 2014
    Posts
    11
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Electronic Kitchen Appliances

    Mau tanya dong buibuu
    Aku lg mau beli rice cooker tp bingung antara philips atau yong ma ya? Terimakasih

  3. #813
    Citizen Heavenly's Avatar
    Join Date
    Oct 11, 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,166
    Mentioned
    401 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Electronic Kitchen Appliances

    @Hidden Content aku prefer Philips, dulu di rumah pernah pake yong ma tapi nasi jadi cepet kering trs kalo di angetin terus lama2 bisa jadi menguning. Trus ganti pake Philips dengan beras dan cara masak yang sama, hasilnya nasi tetep pulen dan ga kuning.
    Jual Too Faced Chocolate Bar & CLARINS Firming Body Lotion. Email to heavenly.corpi@gmail.com

  4. #814
    Newcomer
    Join Date
    May 14, 2015
    Posts
    70
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: oven gas

    @Hidden Content hi.. aku jg lg cari microwave convection yg bs baking.. diri mu jd ambil merk apa kah? Hehe

    Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Page 55 of 55 FirstFirst ... 5 45 53 54 55

Similar Threads

  1. Home Appliances
    By staragilite in forum Home and Beyond
    Replies: 1454
    Last Post: Nov 15, 2019, 07:38 PM
  2. Kitchen/kitchen set (Read post #1 and #2 first)
    By marcie in forum Home and Beyond
    Replies: 7702
    Last Post: Nov 4, 2019, 11:42 AM
  3. Koleksi kitchen gadget
    By domestic_goddess in forum The Food Court
    Replies: 496
    Last Post: Nov 10, 2018, 10:05 PM
  4. Electronic repair shops
    By nadalicious in forum Gadgets & Technology
    Replies: 12
    Last Post: Jul 14, 2017, 07:07 AM
  5. KITCHEN and FOOD related Purchases!!
    By orange in forum The Food Court
    Replies: 646
    Last Post: Mar 26, 2017, 01:45 AM