Favorite Movie Quotes - Page 3
Page 3 of 32 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 31 to 45 of 475
  1. #31
    Permanent Resident yardian's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    844
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    huahahhaha...SATC quotes mang lucu2 dan kayak negjitak pala kita ya :P
    Kalo Gue yg paling ngebekas :
    1. "Frankly my dear, I don't give a damn" --> trus balik badan dan ngloyor ky di filmnya gone with the wind entuh :P
    2. "With great power, come great responsibility" dari Sapiderman. Bikin gue kuat dan sabar dalam menghadapi cobaan idup (*haiyah!*)
    3. yg pasti ga bisa lupa itu dari starwars : "May the Force be with you"
    risk comes from not knowing what you're doing - warren buffet

  2. #32
    Permanent Resident sari's Avatar
    Join Date
    Jul 20, 2007
    Location
    nomaden
    Posts
    607
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    hehe... kalo local gue inget banget
    bing slamet dukun palsu: " met.... carikan jalan keluar, kalo nggak lu yang gue keluarin..."

  3. #33
    Permanent Resident yardian's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    844
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Talking Re: Favorite Movie Quotes

    Ada lagii :
    "Gile lu Ndroooo"
    risk comes from not knowing what you're doing - warren buffet

  4. #34
    Permanent Resident aiyarahadi's Avatar
    Join Date
    Oct 3, 2007
    Location
    between bsd and bandung
    Posts
    857
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    I'm such a big fan of Movie quotes, YAYY!!

    Ini yang paling Jleb, kena bener:
    I'd like to share a revelation I've had during my time here. It came to me when I tried to
    classify your species. I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this
    planet instinctively develops a natural equilibrium with their surrounding environment, but
    you humans do not. You move to an area, and you multiply, and you multiply, until every
    natural resource is consumed. The only way you can survive is to spread to another area.
    There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it
    is? A virus.
    Human beings are a disease, a cancer of this planet. You are a plague, and we are
    the cure.

    ~The Matrix

  5. #35
    Citizen kyra's Avatar
    Join Date
    Dec 13, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,044
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    wah seru banget baca quotes dari film2. Jadi inget temen smp gua, cowo, yg suka bgt kirimin gua quotes dari film2 trus suka suruh gua nebak dari film mana, dan gua selalu GA TAU... gua ga pernah inget kata2 di film. Hidden Content

    "You had me at Hello" gua sukaaaa bgt, simple tp dalem bgt. Bisa inget krn ada di lagu soundtracknya secret garden by Bruce Springsteen.

  6. #36
    Permanent Resident yardian's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    jakarta, indonesia
    Posts
    844
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    Aiya., lo bisa inget sepanjang itu??hebatt..tapi iya lo bener. Kena banget tuh quote.
    Trutama : You move to an area, and you multiply, and you multiply, until every
    natural resource is consumed
    ..ck ck ck..negrusak kayak virus.
    risk comes from not knowing what you're doing - warren buffet

  7. #37
    Beryl ruthwijaya's Avatar
    Join Date
    May 29, 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,167
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    Hidden Content Originally Posted by sari Hidden Content
    hehe... kalo local gue inget banget
    bing slamet dukun palsu: " met.... carikan jalan keluar, kalo nggak lu yang gue keluarin..."
    huaaaaaa....... gw kok lupa2 inget ya sama film ini... tapi pasti bodor banget dah...

  8. #38
    Permanent Resident sari's Avatar
    Join Date
    Jul 20, 2007
    Location
    nomaden
    Posts
    607
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    ada lagi tuh warkop:

    * mas... mas... toilet dimana yah?
    - toilet abis
    * toilet dimana?
    - TOILET ABIS
    * SAYA BILANG TOILET DIMANA?
    - SAYA BILANG TOILET ABIS! itu bungkusnya baru saya buang....

    costumernya ngeloyor pergi....
    kasino nyamperin...
    kenapa sih loe bilang toilet abis?
    - oh dia nanyain toilet.... gue kira dia minta chiklet

    ..... pak, ....pak toiletnya nggak jadi habis tuh ada di sebelah sana....

    heheheh.....

  9. #39
    Citizen ijoli's Avatar
    Join Date
    Jun 10, 2007
    Location
    Pontianak
    Posts
    2,393
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    hahahaha....
    temen gw di kantor suka pada pasang lawakannya warkop di winamp.
    jd pengen nonton lagi film2 indonesia jaman dulu

  10. #40
    Permanent Resident aiyarahadi's Avatar
    Join Date
    Oct 3, 2007
    Location
    between bsd and bandung
    Posts
    857
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    Hidden Content Originally Posted by yardian Hidden Content
    Aiya., lo bisa inget sepanjang itu??hebatt..tapi iya lo bener. Kena banget tuh quote.
    Trutama : You move to an area, and you multiply, and you multiply, until every
    natural resource is consumed
    ..ck ck ck..negrusak kayak virus.
    Hehehe....Dian, gw emang koleksi ebook Movie Quotes, jadi ini tinggal copy-paste begituh...tapi pas pertama gw nonton The Matrix kata2 ini selalu gue inget.....

  11. #41
    Citizen erweniati's Avatar
    Join Date
    Sep 20, 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    1,839
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    Ada lagi quote yang selalu bikin gw merinding... dari film Event Horizon:
    "Liberete tous te me!"

    Tulisannya gak tahu bener apa enggak, hehehe.

  12. #42
    Emerald arzha's Avatar
    Join Date
    Sep 10, 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    608
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    gw masi keinget2 quote dari Indecent Proposal.. agak2 nendang soalnya Hidden Content

    If you ever want something badly, let it go. If it comes back to you, then it's yours forever. If it doesn't, then it was never yours to begin with.

    while you were sleeping

    Lucy: "The truth was that I fell in love with you. Yes, all of you. I went from being all alone to being a fiancee, a daughter, a grandaughter, a sister, and a friend. I may have saved your life that day, but you really saved mine. You let me be a part of your family. I haven't had that in a really long time."
    Last edited by arzha; Feb 12, 2008 at 02:36 PM.

  13. #43
    Citizen cheyqua's Avatar
    Join Date
    May 28, 2007
    Location
    ragunan hills 12550
    Posts
    1,134
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    felice ANDA BENAR!! hahaha.. selamat2.. ter-la-lu!

    tje2p huakakakaaaa anjrittt itu serem abis lohh.. ada lagi nih, paling kocak..

    "Kamu mau nggak nemenin aku malam ini?"
    "boleh, tapi tarif aku mahal loh. 50.000 semalam!"


    *kalo gak salah judulnya rawa angker atau apaaa gitu.. yang suzana dibuang di rawa2 / danau gitu.. hehe*

    kalo pelm warkop banyak gua inget.. paling kocak ini.. yang dono jadi slamet, anak juragan tembakau yang dibeliin mobil bempernya bentuk gigi tonggos.. :P

    "wong kota tuh suka menghina karo wong deso. kalo jakarta dijual kalo perlu tak beli! kirimken uang buat den slamet, dia mau beli mobil. satu juta rupiah saja!"

    kebayang gak sih, 1juta beli mobil????? LOL
    Last edited by cheyqua; Feb 12, 2008 at 02:51 PM.
    fashion blog: www.chekkacuomova.com
    styling portfolio: www.chekka-portfolio.com

  14. #44

    Join Date
    Jan 1, 1970
    Posts
    0
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    from the pursuit of happiness

    "never let anyone tells you that you can't do something"

  15. #45

    Join Date
    Sep 27, 2007
    Location
    Palembang, Indonesia
    Posts
    360
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Favorite Movie Quotes

    walting for you is like waiting for rain to end the drought, disappointing and useless...

    taken from a cinderella story...

Page 3 of 32 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. nonton movie terbaru,anime,cartoon, tv shows di computer??
    By pink-bow in forum Entertainment Guide
    Replies: 66
    Last Post: Jul 10, 2016, 04:36 AM
  2. Your Cartoon Movie?
    By oriku in forum Entertainment Guide
    Replies: 821
    Last Post: Oct 20, 2015, 02:45 AM
  3. Movie Therapy: Release Your Emotional Burden
    By retrojunkies in forum Entertainment Guide
    Replies: 55
    Last Post: Jun 11, 2014, 02:50 AM
  4. About Flash (the software, not movie)
    By Ein in forum Gadgets & Technology
    Replies: 18
    Last Post: Jun 13, 2012, 11:57 PM
  5. Confessions of a Shopaholic: The Movie (2009)
    By moopiechan in forum Entertainment Guide
    Replies: 5
    Last Post: Nov 2, 2008, 03:23 PM