Non-formula (Cow's) Milk For Toddler (12-24mos): fresh, pasteurized, UHT, etc - Page 84
Page 84 of 84 FirstFirst ... 34 74 82 83 84
Results 1,246 to 1,248 of 1248
  1. #1246
    Newcomer
    Join Date
    Apr 20, 2014
    Posts
    64
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Non-formula (Cow's) Milk For Toddler (12-24mos): fresh, pasteurized, UHT, etc

    @Hidden Content apa khusus malem nyoba pake uht aja mak, yang kemasan kecil2. jadi bisa ditaruh di kamar

  2. #1247
    Lurker
    Join Date
    Feb 29, 2020
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Non-formula (Cow's) Milk For Toddler (12-24mos): fresh, pasteurized, UHT, etc

    Masih agak bingung mau ngasih susu no/low fat ke toddler atau susu uht biasa?

  3. #1248
    Immigrant
    Join Date
    Feb 22, 2013
    Location
    bandung
    Posts
    137
    Mentioned
    85 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Non-formula (Cow's) Milk For Toddler (12-24mos): fresh, pasteurized, UHT, etc

    Kalau susu uht tahan berapa lama di suhu ruangan ya? Soalnya anak ku Mash suka kebangun2 buat minum susu... Ribet kan mesti bikin sufor dlu... Pengennya sih susu udh disimpen di botol / di gelas buat semaleman jadi begitu dia bangun malem jam 12 dan jam 3 udh siap susunya tinggal minum doang...

Page 84 of 84 FirstFirst ... 34 74 82 83 84

Similar Threads

  1. Formula milk for infants and toddlers
    By estelle05 in forum Meal Time!
    Replies: 1322
    Last Post: May 27, 2020, 04:35 PM
  2. Brand: Physicians Formula
    By utie in forum Makeup Addict
    Replies: 294
    Last Post: Mar 26, 2018, 02:02 PM
  3. Tips for Fresh Graduates who are looking for a job
    By Jully in forum Career & Workplace
    Replies: 677
    Last Post: Jul 23, 2016, 08:09 PM
  4. Skin Milk
    By kei in forum Absolute Grooming
    Replies: 30
    Last Post: Jan 26, 2015, 10:29 AM
  5. Toddler Development (2-5 y.o)
    By bunda-raihan in forum Behavior & Development
    Replies: 38
    Last Post: Jun 24, 2010, 02:51 PM