View Profile: PerformerTami - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

11 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Mba masih ada pliko mini nya? Bisa 800rb mba? Ada WA? Tolong kabari yah mba kalau masih ada di WA 08111888029
  2. View Conversation
    siang mbak, mau tanya apa carter setnya masih ada? yg 12m
  3. View Conversation
    Mbak, hnm jumpernya masih ada? Ada contact yg bisa saya hubungi?
  4. View Conversation
    Your Mini Sale post is deleted due to:
    - not providing pictures.
    Read Mini Sale Rules. -mod-
  5. View Conversation
    Mbaa, bole dibisikin hrg POnya LC ga :P
    hihihi tenkyuuuuuuuu
  6. Ga pake silikon lagi, Mbak.
    apa adanya aja dimasukin.
  7. View Conversation
    Tx infonya ya, Dear...
    Kalau boleh tau, biasanya si Onyx kamu masukin kondisi tanpa chasing (yg silikon dsb) itu atau tetep muat ke dalam pouch meski udah pakai chasing silikon?

    Soalnya kan dari paket si Onyx2 ini juga dapet pouch, tapi cuma muat kalau si BB dimasukin kondisi "telanjang". kalau udah pakai "baju" jadi nggak mau masuk ke dalam pouch.
  8. View Conversation
    Hi Dear....

    Mau tanya soal Kate Spade BB Pouch boleh ya...
    Itu real sizenya berapa ya Say?
    Untuk Onyx 2 masuk nggak ya?
    Mau beli di OL shop ngeri juga kalau tau2 pas dateng nggak fit ke BB-nya...

    Tx infonya ya....
  9. View Conversation
    sorry baru kebaca messagenya, beneran mau dilepas nih? hehehe mau dilego brapa jeng? thx ya
  10. Ya udah ga jadi yah..
    terima kasih juga..
    nanti kalau ada yang lain aku lihat yah..
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 11
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About PerformerTami

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Energy
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Shopping, karaoke-ing
Fave stores or places to shop?:
Ambassador, Metro, Debenhams
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC, erha
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Biar Tersiksa Yang Penting Gaya..
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
utamimustikasari.blgospot.com
Twitter Username:
TamiMustikasari

Signature


Bubub of 3 @performertami

Statistics


Total Posts
Total Posts
786
Posts Per Day
0.22
Visitor Messages
Total Messages
11
Most Recent Message
Feb 6, 2016 11:08 PM
General Information
Last Activity
Jul 31, 2018 08:12 AM
Join Date
Oct 30, 2009
No results to show...

Dec 13, 2015

  • 08:05 AM - Hidden

Dec 10, 2015

  • 12:29 PM - Hidden
  • 11:52 AM - Hidden

Oct 14, 2015

  • 12:50 PM - Hidden

Oct 6, 2015

  • 11:29 AM - Hidden

Aug 12, 2015

  • 01:08 PM - Hidden

Aug 11, 2015

  • 04:39 PM - Hidden

May 3, 2015

  • 09:16 PM - Hidden

Apr 29, 2015

  • 04:44 PM - Hidden

Apr 26, 2015

  • 08:57 PM - Hidden

Apr 24, 2015

  • 10:17 PM - Hidden