View Profile: fakelola - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

22 Visitor Messages

  1. Minta Bantuannya Kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  2. View Conversation
    Hi fakelola, pm mu penuh ya, aku ga bisa balas pm.. Ben nye nya masih ada ya untuk 2 jar
  3. hallo,fakelola
    maaf mengganggu, mohon kesediannya untuk mengisi kuesioner penelitian untuk TA saya mengenai strategi green marketing produk The Body Shop
    untuk mengisi kuesioner tsb mohon copy link dibawah ini:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1BUjVUTm1YZThrOWEwcmxwN2pTNFE6M Q

    terima kasih banyak
  4. View Conversation
    sudah fakelola... barusan ke mahmud... kecil bgt 40g.. hehe
    kata anak fd kaga waterproof... gaswat nehhh
  5. View Conversation
    fakelola... mau tanya...
    kalo skin aqua spf 50 selain di mahmud dimana lagi ada nya?
    aku suka pusing kalo ke mahmud harus ke etalase yg mana... pada misah2 sih..
    trus berapaan ya yg spf 50 nya?
  6. owkay... bisa pm in email kamu ngga? aku belum bisa pm nih :|
  7. hi, aku mo invoice tp inbox nya full, disini aja ya :
    Total IDR 91.130 (belum termasuk ongkir JNE) << alamat nya dmn?
    la roche posay cicaplast 15ml SGD 9.90*8700= Rp 86.130

    no rek bisa liat di lapak. thank u
    *no shipping 19-28jun
  8. View Conversation
    hai silkygirl di bandung di matahari di mall mana yah? apa ada di mahmud?
  9. View Conversation
    hai hai..gapapa.. thankyouu

    5050505050505050505050505050
  10. View Conversation
    hai fakelola..maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 22
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About fakelola

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Bandung, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
travelling, music, hot cafe moccha, rainy days, chit-chat...gosh i'll bore you with this :)
Fave stores or places to shop?:
i don't have specific place to go,...any place where they sell cute stuff, cheap-yes, i'm talking about pasar grosir here-, flea market, and off cours
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
revlon - beyond natural.
pac - creamy foundation
nyx - rouge blush cream
maybelline - all of their mascara
beauty style - captive lipstick
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual look, as well as polo shirt-jeans-sneaker-backpack for my working hour...and sometimes i wear feminine stuff like LBD, high waist skirt, stiletto when i'm hanging out with my friends...
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
lalasantra

Signature


my mini skincare sale here
and, make up too

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,221
Posts Per Day
0.30
Visitor Messages
Total Messages
22
Most Recent Message
Jun 10, 2015 11:23 PM
General Information
Last Activity
Oct 9, 2018 12:01 PM
Join Date
Oct 16, 2009
No results to show...

Oct 30, 2014

  • 10:43 PM - Hidden
  • 09:24 PM - Hidden
  • 07:14 PM - Hidden
  • 06:10 PM - Hidden