View Profile: polkadot - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

202 Visitor Messages

  1. View Conversation
    mba, cream lace crop top IDR 60rb sama blue top IDR 60rb masih ada? ada email ga? kalo ,masih ada email ke aku yaa aalvinindyta@yahoo.com
  2. View Conversation
    Mba untuk baju yg krem ygd mini fashion sale masih ada?
  3. View Conversation
    Sis aku mau nanya2 ttg skolah di sisu bisa ga? Kalo boleh tlg email ke aku yaa di yolanda_susilo@yahoo.com trims..
  4. View Conversation
    mba, ada emailkah? aku mau tanya soal beberapa barangnya kalo ga keberatan bisa hubungi aku di msoepardo@gmail.com. so sorry ga bisa pm...
  5. View Conversation
    say, aku mau dong topshop gold sequins clutch nya
    ada cacat gitu2 ga say? tq
  6. View Conversation
    Haloo mau nanya vivienne westwoodnya itu brp cm ya panjangnya sm chanelnya itu ori ? Kalo ga keberatan bs hub saya di parlovehills@live.com. Makasih
  7. View Conversation
    Polka, mau swap ur Hermes Kelly 35cm clear bag 100% AUTHENTIC 2jt
    sama tas ak, cek di
    http://femaledaily.com/showpost.php?p=2462717&postcount=92
  8. View Conversation
    polka.. yg ini apa sih brand, sz n hrg nya:
    http://smg.photobucket.com/albums/v231/mongichan/?action=view&current=ba6d_1.jpg

    tengsss
  9. View Conversation
    sai.. minat chanel bag di photobucket km, cm tny2 dl. brp price ny? quality? klo gk ngerepotin, pm by email ya lisa.prasticia@yahoo.co.id
    thankiess
  10. View Conversation
    sis aku minat MAC prep + primer 200rb gimana cara hub dirimu ya? aku blm bisa PM nih post aku blm cukup. thx
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 202
Page 1 of 21 1 2 3 11 ... LastLast
Page 1 of 21 1 2 3 11 ... LastLast
About polkadot

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
sby
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
shopping
Fave stores or places to shop?:
ebay,etsy
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
n/a
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
vintage-inspired
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Signature


UPDATED!!! SHOES, CLOTHES, JEWELRY ETC VERY CHEAP!!
http://smg.photobucket.com/albums/v231/mongichan/

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,077
Posts Per Day
0.24
Visitor Messages
Total Messages
202
Most Recent Message
Feb 23, 2014 04:53 PM
General Information
Last Activity
Dec 5, 2018 07:27 AM
Join Date
Jun 14, 2007
No results to show...

Nov 21, 2015

  • 01:17 PM - Hidden

Apr 9, 2015

  • 05:59 PM - Hidden

Apr 4, 2015

  • 06:07 PM - Hidden
  • 03:04 PM - Hidden

Apr 3, 2015

  • 02:05 PM - Hidden
  • 11:54 AM - Hidden

Oct 15, 2014

  • 01:21 AM - Hidden