View Profile: Dav - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

42 Visitor Messages

  1. Hello ...

    Happy birthday my friends (femaledaily).

    wish you a day brings the best in life for you, and
    may life lead you to great happiness and success.
    Have a Lovely birthday

    best regards,
    fernando.gomulya
    www.facebook.com/tectography
  2. View Conversation
    Prewalker:
    biasanya 9-12 mo - pake 12cm, 12-18 mo : 13 cm
    mending diukur kaki anaknya say, beda merk, kadang suka beda sizing

    ini yang avail yah, (ukuran sol luar dlm cm)

    -Freddie Marc Black (12cm)
    -Freddie Bobby blue (11,5 cm & 12 cm)
    - Carter Roar (12,5 cm)

    thank you
  3. View Conversation
    okeh deh, thanks dah ngabarin yak
  4. View Conversation
    Punya mu di angkut sabtu kemaren say, mungkin hari ini ya di deliver
    sorry belum bs kasih no resi nya, belum dpt report balik dr NCS soalnya
  5. View Conversation
    Dav, Pony ada nih, tinggal satu, kabarin asap kalo jadi ambil yak
  6. View Conversation
    thanks dah ngabarin darl
    tar gw update lagi yang doomagic
  7. View Conversation
    dark pink pic no 8
    Pony yah, gw salah inget, tar pas datang gw kabarin lagi deh

    bankbook yang ready cuman 3 warna ini, mint, ivory dan dark pink
  8. View Conversation
    di gambar yg ada nomornya, ivory no 3 say, putih gitu

    card pocket kayaknya yang avail warna grey dan black, tapi belum bs di booking yah, soalnya yang pesanan pocket pink, aku cuman dapat 5 pcs, jadi tar yg dah booking pink, milih duluan penggantinya warna apa

    minggu depan dah sampe semua barangnya, termasuk doomagic kayaknya, loe mau yang bunny kan? kayaknya dapat say
  9. View Conversation
    Dav, bankbook masuk lagi besok/lusa
    warna dark pink dan ivory

    kabarin kalo mau yak
    thanks
  10. View Conversation
    oh, dipikir dulu ya say, masih pengen bgt yang navy eiffel sebenernya
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 42
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
About Dav

Basic Information

Date of Birth
December 11
Registration Info

Information for registration.

Location:
semuanya ada disini deh
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
jalan2, belanja, olahraga, baca buku
Fave stores or places to shop?:
hongkong
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
elizabeth arden
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
santai dan santai
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Pergi lagi gak yaa??

Statistics


Total Posts
Total Posts
496
Posts Per Day
0.11
Visitor Messages
Total Messages
42
Most Recent Message
Dec 11, 2011 08:53 PM
General Information
Join Date
Oct 26, 2007
No results to show...

Nov 6, 2015

  • 06:18 PM - Hidden

Nov 4, 2015

  • 12:35 PM - Hidden

Jun 7, 2015

  • 03:58 PM - Hidden

Mar 14, 2015

  • 07:34 AM - Hidden