View Profile: chocodivine - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

8 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hai... aku boleh mnta pricelist godeliva ga? Soalnya ku cek dia ud full booked smpe dec 2017 ya
  2. View Conversation
    Ak d quote 21jt say sm arteo hehehe tmen ku tnya dia buat 2016 d quote 22jt soalnya, jd gk enak ak klo org2 pd ikutan tawar ke dia 21jt jg hehe
  3. View Conversation
    Haloo,
    Mau dong contact penjual mikser bosch MUM. Aku nyari 1 lagi jenis mikser yg buat cake2 gitu. Terima kasih .
  4. View Conversation
    hi chocodivine salam kenal,
    say kamu punya blog atau ig ? pengen liat hasil bakingan kamu. sapa tau bisa nambah semangat baking aku. thanks ya
  5. View Conversation
    Say, lg caari Ristra Loose Powder shade no. 01A ya? Aku ada prelovednya nih mau jual murah. Baru colek 2x. PM ya klo mau.
  6. View Conversation
    Chocooo minta tolong lagi dooonk. Hadee aku ga bisa telpon dan wa donny liem nih. Sms ga bales, wa jg, telp ga diangkat. Kontek kmana yaaah? Takut ga dpt spot nih okt th depan hiksss! 😭😭
  7. View Conversation
    Nanoku dr mci say,dr pertama beli selalu pake super 02,parah ya sepertinya punya ku ini belum sebulan udh kayak gini hiksss..
  8. View Conversation
    say, PO flower jelly shoes dmn? aku jg pgn nih, msh ad ga? thx
Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
About chocodivine

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Indonesia-Jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
cooking n baking
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
927
Posts Per Day
0.26
Visitor Messages
Total Messages
8
Most Recent Message
Sep 18, 2017 09:58 PM
General Information
Last Activity
Apr 24, 2019 12:39 AM
Join Date
Sep 13, 2009
No results to show...
Page 1 of 77 1 2 3 11 51 ... LastLast

Sep 12, 2017

  • 11:01 AM - Hidden

Sep 6, 2017

  • 02:09 PM - Hidden

Sep 4, 2017

  • 07:23 PM - Hidden
  • 12:44 PM - Hidden

Sep 3, 2017

  • 04:43 PM - Hidden

Sep 2, 2017

  • 11:58 AM - Hidden

Sep 1, 2017

  • 07:08 AM - Hidden

Aug 31, 2017

  • 02:42 PM - Hidden

Aug 24, 2017

  • 09:58 AM - Hidden

Aug 11, 2017

  • 04:12 PM - Hidden

Jun 6, 2017

  • 03:30 PM - Hidden

Mar 20, 2017

  • 04:20 PM - Hidden
  • 04:20 PM - Hidden

Mar 10, 2017

  • 02:40 PM - Hidden

Mar 8, 2017

  • 04:32 PM - Hidden
  • 02:15 PM - Hidden

Feb 28, 2017

  • 08:59 PM - Hidden

Feb 27, 2017

  • 01:54 PM - Hidden

Feb 14, 2017

  • 04:28 PM - Hidden

Feb 12, 2017

  • 03:57 PM - Hidden


Page 1 of 77 1 2 3 11 51 ... LastLast