View Profile: cinnamonz - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

8 Visitor Messages

  1. Sore...... saya mau pesan lip australis rio d... email sy ayu.fitriyanti@yahoo.com
  2. View Conversation
    Jual lip cream australis velourlips? Brp harganya? Gimana cara pesennya? Tks
  3. View Conversation
    your minisale post is deleted due to:
    - you still have an active MP Store
    - bumping more than 1x/week
    read mini sale rules before posting. tq
  4. Cinnamonz DERMABLEND
    Cover Creme Broad Spectrum SPF 30 (High Color Coverage) - Sand Beige 28g/1oz masih ada gak? pengen banget kira2 sekarang brp harganya dan bisa transfer kemana?thanks
  5. cinnamonz thebodyshop bb nya masih?
    --------------thanks--------------
  6. View Conversation
    cinnamonz daku mau ikutan nimbrung teko dong... boleh??? biar ntar aye tranfernya ke cinnamonz aja... gmn??
  7. View Conversation
    Nama saya Nadia Bunga Rafina, saat ini saya tengah menyelesaikan studi di PGP Program The London School of Public Relations, Jakarta. Sebagai bagian dari studi saya, saya diwajibkan untuk melakukan Ujian Akhir Semester yang mana pada kesempataan kali ini bertemakan Perilaku Konsumen.

    Sehubungan dengan itu, saya mohon kesediaan teman-teman untuk meluangkan waktu sebentar guna menjawab beberapa pertanyaan pada link survey berikut.

    Survey ini hanya untuk kepentingan studi semata, mohon diisi sesuai dengan jawaban yang menurut Anda paling berkenan.
    http://bit.ly/ODhIGM

    Terimakasih ^^
  8. View Conversation
    Hi sis.. lulurnya TBSnya masih ada.. itu masih baru koq.. gak pernah dipake atau dicolek gimana? bungkus sis?
Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
About cinnamonz

Basic Information

Date of Birth
July 24, 1988 (31)
Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
Interests:
Travelling, shopping, trying something new, baking
Fave stores or places to shop?:
zara, forever 21, pull n bear, bershka
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
anything about MAC, HD MUFE, L'occitane, BRTC bb cream
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Look young and simply beautiful.
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
indonesia
Facebook Profile URL:
vina_tj@hotmail.com

Signature


Jual Sunday riley U.F.O face oil & Martian toner, Banish acne scar Roller, by PM

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?8921-cinnamonz&s=5d502ea9cd3fbe95d622e8a449566737
Instant Messaging

Send an Instant Message to cinnamonz Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
997
Posts Per Day
0.26
Visitor Messages
Total Messages
8
Most Recent Message
Apr 26, 2015 01:42 PM
General Information
Last Activity
Apr 10, 2017 10:39 AM
Join Date
Sep 4, 2009
No results to show...
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

May 1, 2017

  • 07:11 PM - Hidden

Mar 30, 2017

  • 12:09 AM - Hidden

Mar 29, 2017

  • 02:02 PM - Hidden
  • 08:28 AM - Hidden

Mar 28, 2017

  • 09:51 PM - Hidden
  • 05:23 PM - Hidden
  • 05:23 PM - Hidden
  • 05:23 PM - Hidden

Mar 25, 2017

  • 07:06 AM - Hidden

Mar 24, 2017

  • 10:03 AM - Hidden
  • 10:03 AM - Hidden
  • 10:03 AM - Hidden

Mar 23, 2017

  • 03:58 AM - Hidden

Mar 18, 2017

  • 06:42 PM - Hidden

Mar 17, 2017

  • 05:03 PM - Hidden
  • 12:08 PM - Hidden

Mar 15, 2017

  • 03:26 PM - Hidden

Mar 14, 2017

  • 11:59 AM - Hidden
  • 11:02 AM - Hidden

Mar 12, 2017

  • 09:46 PM - Hidden


Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast