View Profile: simply_mee - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

46 Visitor Messages

  1. indiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... dong :P
  2. hohohooo pantes ajah kalo ngga bisa. yawes, met bobo deh. aku juga mau kerja.

    thx a lot yah....
  3. Adobe Reader sama Professional beda banget, simply. yang reader ya fungsi utamanya sebenernya buat nge-read aja. kalo yang Professional bisa macem2.
    kamu pake yang Reader ya?
    eniweis.. gue terusin ntaran lagi ya kalo ada pertanyaan. udah jam 2 pagi disini, gue bobo dulu...
  4. iya, new file maksudku... emang kalo edit beda lagih ya??

    btw, adobe reader ama acrobat prof, beda ya??
  5. coba: File > Create PDF > From Blank Page
    ini maksudnya create file bener2 dari blank page bukan? atau maksudnya lo udah punya file PDF lain trus lo mau edit?
  6. punya Adobe Acrobat Professional gak? biasanya pake itu.
    gampang kok... kaya pake word aja.
Showing Visitor Messages 41 to 46 of 46
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
About simply_mee

Basic Information

Date of Birth
April 6, 1983 (39)
Registration Info

Information for registration.

Location:
Kota Pahlawan
Occupation:
Student - High School
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
-
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Airlangga University
Interests:
-
Fave stores or places to shop?:
-
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
-
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
-
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/indiradewilala
Twitter Username:
indiradewi

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,074
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
46
Most Recent Message
Apr 1, 2012 07:18 PM
General Information
Last Activity
Apr 24, 2017 10:53 PM
Join Date
Oct 24, 2007
No results to show...
No results to display...