View Profile: simply_mee - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

46 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi, sorry baru ngeh kalo kamu pernah post di flash thread. Udah dicoba?123 bertahap dari animasi simple statis sampai ke berubah bentuk.
  2. indiiiiii..triam pm ku gaaa??huhuhuhuhu..*nangis bombay*
  3. View Conversation
    Ndi, iya amal biulang kemaren. udah kukirim jadi tunggu aja ya
    maap lho kalo lama
  4. waaaaaaaa............indi..ketemu disini ya say ^_* [artha]
  5. View Conversation
    iya udah darling... hope you like it yah
  6. Selamat yah Indi atas kelulusannya!
  7. View Conversation
    yg aku pny sih mineral blush yang apricot, cakep bgt sih itu,. aku suka hueheu
  8. View Conversation
    lumiere brushnya jg bgs kok, trus veilnya kalo mau cobain yg sheer, aku ada pearl powdernya ga bgs!! kasar gitu powdernya. Blushnya aku masi tetep prefer EM sih, lebi pigmented juga, Lumiere aku cmn pny full size nya 1 doang, yg mineral blush, bgs bgt ituh!!
  9. View Conversation
    eee..jangan.....aku kudu tau harganya dulu, ntar kaget aku.....kekekekkekek
  10. View Conversation
    emang mau kau lepas neng? sabaraha?
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 46
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
About simply_mee

Basic Information

Date of Birth
April 6, 1983 (39)
Registration Info

Information for registration.

Location:
Kota Pahlawan
Occupation:
Student - High School
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
-
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Airlangga University
Interests:
-
Fave stores or places to shop?:
-
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
-
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
-
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/indiradewilala
Twitter Username:
indiradewi

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,074
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
46
Most Recent Message
Apr 1, 2012 07:18 PM
General Information
Last Activity
Apr 24, 2017 10:53 PM
Join Date
Oct 24, 2007
No results to show...
No results to display...