View Profile: kresentia - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Kresentia, thanks banget ya utk reviewnya lengkap banget
  2. View Conversation
    Hi sis kresentia

    Selamat ya untuk weddingnya semoga happy selalu dan dilancarkan semuanya

    Aku boleh nanya PL untuk picturehouse photography ga? Sama aku mau nanya PL makeup juga. Aku lihat kamu banyak pake MUA masing2 utk mother and sister groom & bride ya, mana yang kira2 makeup dan hairdo nya recommended dan harganya terjangkau ya?

    Thx ya....
  3. hai sayyyy @katybla,,,,boleh tau email-nya? nanti aku email-in say
  4. Hai, mau tanya mengenai wedding venue. Boleh tau mengenai minimum revenue nya untuk hotel2 bintang 5 (seperti hotel mulia, four seasons, pullman, kempinski, hyatt, marriott, ritz carlton)? thanks a lot. kalo ada hotel bintang 4 nya juga boleh. hehe..
  5. At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules. -mod-
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About kresentia

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Entrepreneur
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0

Statistics


Total Posts
Total Posts
131
Posts Per Day
0.05
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Oct 17, 2015 08:19 AM
General Information
Last Activity
Sep 7, 2020 12:18 AM
Join Date
Jun 20, 2013
No results to show...
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Dec 8, 2017

  • 01:28 PM - Hidden

Nov 9, 2017

  • 09:28 AM - Hidden

Nov 8, 2017

  • 10:25 PM - Hidden
  • 12:26 AM - Hidden

Nov 7, 2017

  • 05:25 PM - Hidden

Oct 9, 2017

  • 01:55 PM - Hidden
  • 09:28 AM - Hidden

Aug 23, 2017

  • 10:07 AM - Hidden

Aug 15, 2017

  • 06:52 AM - Hidden

Jul 30, 2017

  • 07:47 PM - Hidden

Dec 20, 2016

  • 11:01 AM - Hidden
  • 07:46 AM - Hidden

Dec 19, 2016

  • 11:53 AM - Hidden

Dec 4, 2016

  • 10:18 AM - Hidden

Dec 3, 2016

  • 12:08 PM - Hidden
  • 10:58 AM - Hidden

Dec 2, 2016

  • 10:22 PM - Hidden
  • 08:54 PM - Hidden
  • 06:55 PM - Hidden
  • 11:11 AM - Hidden


Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast