View Profile: sguaa - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

18 Visitor Messages

  1. View Conversation
    you are not eligible yet to promote business & selling. violation may result in temp/permanent banning. read FD rules please! tq
  2. View Conversation
    thanks a lot ya sguaa udah bantu delete post di lapak :*
  3. View Conversation
    sguaa, saya email+pm ya tdk ada attachment niy kalau boleh di-resend dgn format .jpg or other. Thanks.
  4. View Conversation
    sguaa, aku abis periksa batik2mu, ada 4 biji yang OOS Cek di sini ya http://femaledaily.com/showthread.php?t=6134&page=14
  5. View Conversation
    minat sama LC planetes medium LH?aku ada nih warna hitam (NEW) bbm aja ya fotonya 21DD7EA7 (085710066444)
  6. View Conversation
    Squaa.. email mu apa ? daku nga bisa PM say mau melanjut kan ttg PM mu yaa
  7. View Conversation
    Tx infonya yaaaa...
    Kalau boleh tau, biasanya si Onyx kamu masukin kondisi tanpa chasing (yg silikon dsb) itu atau tetep muat ke dalam pouch meski udah pakai chasing silikon?

    Soalnya kan dari paket si Onyx2 ini juga dapet pouch, tapi cuma muat kalau si BB dimasukin kondisi "telanjang". kalau udah pakai "baju" jadi nggak mau masuk ke dalam pouch.
  8. View Conversation
    Hi Dear....

    Mau tanya soal Kate Spade BB Pouch boleh ya...
    Itu real sizenya berapa ya Say?
    Untuk Onyx 2 masuk nggak ya?
    Mau beli di OL shop ngeri juga kalau tau2 pas dateng nggak fit ke BB-nya...

    Tx infonya ya....
  9. View Conversation
    haii, mau book ratihnya dong, bisa minta foto yg jelas ya (yg ga dilipet bajunya). Ini one size kan? harga udah incl ongkir ke sby?
  10. View Conversation
    squaa darlenk, travel vacuum bagnya dah redy yak, squa jkt?
    invois: 300rb + 10rb, total 310rb yak

    BCA 021 242 6821 Henny Gustina
    Lmk kalo da transper, barang dikirim lusa yak, besok mau buat kue dolo

    Makaciii
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 18
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About sguaa

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta, indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
reading
Fave stores or places to shop?:
senayan city
grand indonesia
pondok indah mall
singapore
hongkong
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
mac - foundation, powder, lipstick
kanebo & kose - cleansing, wash foam, lotion, moisturizer
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
basic, elegant, dare to different
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Statistics


Total Posts
Total Posts
475
Posts Per Day
0.12
Visitor Messages
Total Messages
18
Most Recent Message
Sep 13, 2012 03:20 PM
General Information
Last Activity
Jul 27, 2016 08:12 PM
Join Date
Aug 11, 2009

Jul 22, 2015

  • 06:05 PM - ladygatha clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by sguaa

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Mar 29, 2016

  • 11:30 PM - Hidden

Mar 27, 2016

  • 09:20 PM - Hidden
  • 08:59 PM - Hidden
  • 05:12 PM - Hidden

Nov 16, 2015

  • 03:57 PM - Hidden

Nov 3, 2015

  • 08:34 AM - Hidden

Nov 2, 2015

  • 09:48 PM - Hidden

Oct 25, 2015

  • 03:19 PM - Hidden

Oct 24, 2015

  • 08:06 PM - Hidden
  • 02:25 PM - Hidden

Sep 29, 2015

  • 06:00 AM - Hidden

Sep 28, 2015

  • 02:30 PM - Hidden

Jul 22, 2015

  • 05:28 PM - Hidden
  • 11:12 AM - Hidden

Jul 20, 2015

  • 01:45 PM - Hidden

May 10, 2015

  • 08:07 AM - Hidden

May 6, 2015

  • 04:16 AM - Hidden
  • 04:16 AM - Hidden

May 5, 2015

  • 06:29 PM - Hidden

May 2, 2015

  • 08:07 PM - Hidden


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast