View Profile: lollipop - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hai lollipop, maap baru liat messagenya udah lama ya, menurut saya kelocote efeknya biasa aja sih buat ilangin luka padahal lukaku luka biasa bukan keloid sih tp gak ngefek udah pake 1 tube
  2. View Conversation
    lollipop, aku ada sample paula. 2% BHA liquid, 8% AHA dan carbon masknya. kalau mau aku jual harganya 15ribuan/sample.
  3. View Conversation
    dear, kamu nulis di tret lip treatment untuk nge-pink-in bibir kan ya? nah aku jawab coba produk BIOGLO cherry.. baru ngeh aku tuh kayanya ada dirumah, tapi kamu search aja dulu ttg BIOGLO, kalo tertarik mau nyoba, VM aku ya.. caranya ke profile aku lalu tulis visitor mesej ya. thx and welcome to FD!
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About lollipop

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
ABFII Perbanas
Interests:
sale section
Fave stores or places to shop?:
forever21, guess, charles and keith, n.y.l.a, zara, cotton on
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
body shop, skinfood, PAC, MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
quirky eggy unique street glam
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://ilovesn.wordpress.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/nandinisigaranati
Twitter Username:
nandinidito

Statistics


Total Posts
Total Posts
21
Posts Per Day
0.01
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Nov 3, 2015 09:56 AM
General Information
Last Activity
May 10, 2019 10:49 AM
Join Date
Aug 2, 2009
No results to show...

Jan 16, 2017

  • 08:28 AM - Hidden

Sep 3, 2016

  • 05:17 AM - Hidden
  • 05:16 AM - Hidden
  • 05:14 AM - Hidden

May 29, 2015

  • 12:31 PM - Hidden

Mar 26, 2015

  • 09:10 AM - Hidden

Feb 23, 2015

  • 06:40 PM - Hidden

Feb 6, 2015

  • 12:05 AM - Hidden

Feb 5, 2015

  • 11:52 AM - Hidden

Jan 13, 2015

  • 11:01 PM - Hidden
  • 09:16 PM - Hidden