View Profile: paradis - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

100 Visitor Messages

  1. View Conversation
    thank u Paradis.. :-)
  2. thanks uuu say.....**hugs**
  3. View Conversation
    say, lokasi dimana?
    aku di riau loh, kalo pake tiki ke jkt 20rb, kalo pake pos indonesia kilat sih 10rb...
    gmn? lmk yah
  4. View Conversation
    makasihh yaa^^
  5. View Conversation
    Say, kondisi barangnya masih oke banget kok.
  6. View Conversation
    Say, lipglossnya udah sampe yah. Barangnya udah sampe blom di kamu? Thanks banget buat bonusnya yah.
  7. View Conversation
    Say, barangnya baru jalan hari ini yah.
  8. View Conversation
    Say, kalo liat di swatch warnanya sama aja dengan yang lama tuh. Tapi pas dipake emang jadi soft pink? Gue mau deh swap, ntar lagi gw PM alamat yah.

    Teksturnya sih emang keset gitu say, rada sticky. Bukannya semua lipgloss NYX kayak gitu? Karena gue punya yang Smokey Look dan Crystal Soda semuanya rada sticky.
  9. View Conversation
    Say, NYX Candy Shop yang baru sama yang lama warnanya beda yah? Kalo liat di foto emang yang lama warnanya rada orange. Bisa liat swatchnya?

    Btw, gue ada yang Candy Shop yang lama, kalo yang baru ini warnanya pink netral, gue mau deh swap.
  10. makasih ucapannya Paradis..
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 100
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
About paradis

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
ici.
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
a walk in the park, reading, browsing.
Fave stores or places to shop?:
anywhere i spot something interesting.
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
bourjois blush, eyebrow pencil, a hint of gloss and im good to go.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
i wear what i want , when i want it.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,311
Posts Per Day
0.30
Visitor Messages
Total Messages
100
Most Recent Message
Jun 10, 2015 04:42 PM
General Information
Last Activity
Jun 22, 2019 10:52 AM
Join Date
Jul 30, 2009
No results to show...

Feb 24, 2016

  • 01:40 PM - Hidden
  • 12:46 PM - Hidden

Aug 27, 2015

  • 01:04 PM - Hidden

Aug 11, 2015


Aug 10, 2015