View Profile: isna hamid - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    untuk jualan atau promo lapak sendiri, ada aturannya. please read our forum rules, dear member. thank you-mods
  2. View Conversation
    hallow..
    mau tanya tas long champ plannetesnya dong.
    itu warna coklat atau hitam ya?

    thank u
  3. View Conversation
    sis.. jual sudocrem yah? masih gak? ada yang berapa gr? n buatan mana? trus expired nya masih lama kan? thxxxxx
  4. View Conversation
    Hi, apakah clodi moo moo kow nya masih ada? Saya berminat

    Thanks,

    Eksi
  5. View Conversation
    Hi. Im Via, i owned Lickerish Delish Dessert Parlour
    We cater many kind of desserts, from cakes, cookies, monoportion, petit four, mignon dolci, gelato and also gelato cakes. Aku lg baca2 di thread ice cream/gelato and indeed, gelato itu less fat than ice cream (tp bukan berarti tanpa fat content sama sekali ya)
    Fat content di gelato kita around 3-8%. Less fat makes the flavours are more intense (rich and creamier taste). Also low overrun (kandungan angin nya sedikit dibandingkan ice cream) karena itu rasanya more dense, rich and creamy compare to ice cream
    Kalo overrun nya gede, sama aja kayak makan angin,pas pembuatan, bahan baku sedikit dibanyakin angin, sehingga produsen untung dan cust cuma kena bagian makan real ice cream nya sedikit, the rest is only air content. I'd like to give u some of our sample. Cud u email us at eat@lickerish-delish.com or v_simarmata@yahoo.com ur addr so we cud deliver it to ur doorstep?
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About isna hamid

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
im a MUA freelancer
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
make up, jilbab styling, body treatment,handycraft, baking
Fave stores or places to shop?:
Pondok Indah Mall
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC - studiofix
Smashbox - photo finish foundie
Bobbi brown - eye liner gel
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
my fashion style would be simple, chic, and syari
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a
Facebook Profile URL:
isnawati hamid

Signature


LAPAK ISNA----> Organic chicken nugget, bubble tea,nestle,ovaltine,deterjen clodi, etc
LIKE FB mamakedede shop

Statistics


Total Posts
Total Posts
839
Posts Per Day
0.22
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Jan 28, 2014 06:49 AM
General Information
Last Activity
Mar 7, 2015 11:02 PM
Join Date
Jul 23, 2009
No results to show...
No results to display...