View Profile: TiCiBee - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

31 Visitor Messages

  1. View Conversation
    OK bisa email ke nindyanayu@yahoo.com. Sementara aku book dulu boleh? Thanks.
  2. View Conversation
    TCB, mau nanya The Poppins - Leaf Necklace IDR90000, itu panjangnya seberapa ya? Thanks.
  3. Salam sejahtera TiciBee,

    Saya Susan mahasiswi semester 8 Stikom LSPR. Saya sedang melakukan penelitian skripsi mengenai Pengaruh Buzz terhadap Perilaku Konsumen pada komunitas online Female Daily Forums, studi kasus produk kosmetik Garnier.

    Oleh karna itu, saya mohon bantuan dari teman-teman Female Daily Forums untuk mengisi kuesioner saya. Untuk kuesionernya dapat langsung diisi dengan klik (atau copy paste) link berikut ini:
    http://tinyurl.com/5r49blr

    Partisipasi Anda sangaaaaat berarti, terutama untuk kelulusan saya . Please help me... pleaseeee...

    Jika Anda sudah selesai mengisi kuesioner, please PM me or let me know ya. =)

    And finally, semoga kuesioner ini bisa bermanfaat bagi kita semua dan bisa dijadikan bahan evaluasi terhadap Female Daily Forums kita tercinta. Thank you before =D
  4. aku gak dibolehin bls pm mu ticibee, add via facebook aja ya rini3pujiastuti@gmail.com.
  5. View Conversation
    Ticibee coba di baca lagi rules fd. 5 item itu termasuk barang yg sama meskipun beda warna. Coba di ralat postinganmu ya.
  6. shirleylesmana...tulipskirtnya udah sold out
  7. View Conversation
    tulip skirtnya panjangnya berapa? thanks
  8. View Conversation
    heheh tp kantong lagi bolong ni.. gw pikir dl yah.. tengkyuu
  9. monarichie beltnya punya sendiri say...mau2?
  10. View Conversation
    saaaayyy cakep mak itu dress yg biru yg di mfs.. :P dapet belt juga kah??
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 31
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
About TiCiBee

Basic Information

About TiCiBee
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
4-seasons-in-a-day city
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
fashion, music
Fave stores or places to shop?:
Zara, Gorman, country road, witchery, seed
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Casual Chic
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://www.flickr.com/people/ticibeeshop/

Signature


Wardrobe Cleaning : Please check my items at mini sale clothing and mini fashion accesories (zara, hugo boss, melissa, etc) :)

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,259
Posts Per Day
0.23
Visitor Messages
Total Messages
31
Most Recent Message
Oct 25, 2015 02:55 PM
General Information
Last Activity
Sep 2, 2017 06:55 PM
Join Date
Oct 17, 2007
Home Page
http://www.flickr.com/people/ticibeeshop/
No results to show...

Jan 18, 2016

  • 06:57 PM - Hidden

Dec 8, 2015

  • 04:13 PM - Hidden

Oct 6, 2015

  • 09:14 AM - Hidden

Sep 23, 2015

  • 12:33 AM - Hidden

Sep 22, 2015

  • 04:26 PM - Hidden
  • 12:27 PM - Hidden
  • 12:10 PM - Hidden
  • 12:10 PM - Hidden
  • 11:54 AM - Hidden
  • 10:52 AM - Hidden
  • 06:56 AM - Hidden

Sep 21, 2015

  • 04:30 PM - Hidden

Sep 15, 2015

  • 11:34 AM - Hidden
  • 10:55 AM - Hidden
  • 09:41 AM - Hidden
  • 08:46 AM - Hidden

Feb 16, 2015

  • 12:13 PM - Hidden