View Profile: kyriaa - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

60 Visitor Messages

  1. View Conversation
    udin laku saaaayy..
  2. kyria, masi minat brush duo essence nya ga?
  3. View Conversation
    kyriaa, boleh nanya ga, kalo kt mau ngasih pesen di bawah post kt gitu gmn ya caranya? ehehe makasih
  4. View Conversation
    wahhh aku liat di toko amoi sayang sekali tdk ada ukuranku.. huhu okk makasih yaa kyriaa!
  5. View Conversation
    kyriaa, kamu beli melissa2an itu dimanaa? lucu sekalii.. mau punya tp mahal ehehe thanks
  6. View Conversation
    Say, gue ada Cotton Ink Classic Shawl warna Magenta. Baru pake 2-3 kali doang. Kira-kira minat ngga nih?
  7. View Conversation
    hihihi, ga ada infinity gw, yasud ay beli saja si stripe, pm no rek ya
  8. View Conversation
    mau si mini boxy stripe yah, btw kalo swap mau sama apa?
  9. View Conversation
    kyriaa nyari tussy warna apa? gw punya tussy fuschia ngendon aja di lemari ga pernah dipake, gw lepas 100k aja klo mau, exclude ongkir yaa...
  10. View Conversation
    kyriaa..aku ada legging cotton ink wrn light grey.. brand new, never wornkarena kepanjangan..tp harganya ttp ikut second gpp kok drpd ga kepake.hehehe..anw, kalau mau swap dengan fringe jg gpp. thanks ya
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 60
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
About kyriaa

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
inbetween jakarta-depok
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Indonesia University, Communication Science
Interests:
Fashion, Media Studies, and well... more fashion
Fave stores or places to shop?:
metro and sogo dept store. really a favorite one stop shopping destination! and various online shopping :)
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Nars Luster, Cetaphil Cleanser, and UD 24/7 eyeliner. i'll survive!
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
classic, basic, simple but FUN!
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
twitter.com/siidinii
Facebook Profile URL:
facebook.com/diningtyas
Twitter Username:
siidinii

Signature


Ada yang buka PO Sleek? Drop me a message!

Statistics


Total Posts
Total Posts
903
Posts Per Day
0.22
Visitor Messages
Total Messages
60
Most Recent Message
Jul 7, 2011 08:53 AM
General Information
Last Activity
May 26, 2019 11:43 AM
Join Date
Jul 9, 2009
No results to show...

Mar 1, 2017

  • 11:34 PM - Hidden

Feb 28, 2017

  • 11:14 PM - Hidden

Apr 19, 2016

  • 07:37 PM - Hidden

Apr 18, 2016

  • 11:31 PM - Hidden