Tab Content
No More Results

403 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Pagi mbk. Aku liat postinganmu d grup mastitis, pluged duct. Katany km selalu trsumbat. Sama ngk kyk ak. Aku trsumbat hmpir tiap hri udh 3 mnggu. Kalo d hisap bayi baru ilang tp muncul lg. Pdhl udh sering di susui pk yg sering trsumbat itu. Klo trsumbat bayiny suka marah2. Gitu ngk km? Atau share dong pngalamanmu. Aku mau k dokter tp bngung k dokter mana. Stres bgt kyk gini. Kalo trsumbat gini kdng ngerasa meriang tp ngk demam. Apa perasaan aja ya
  2. View Conversation
    Hi , aku mau nanya dong km prewedd nya ma wide eye dea ? Waktu dia ks raw file nya lama gk stlh preweddnya ?
  3. View Conversation
    Hai Crescent,

    Mau nanya, akhir bulan or sekitara 26-27 ada di Jakarta kah?
  4. View Conversation
    Sis... Masih buka po ga y buat europe?? Ad wa ny?? Thanks 😊
  5. View Conversation
    Hi cici bisa minta contactnya? Wa or email, thankyou
  6. View Conversation
    Dear sis Crescent Shadow ..,
    Dari postingan kamu di forum bride's dress [http://forum.femaledaily.com/showthr...4#post4845044] mungkin kamu sedang mencari gown desainer yg bisa custom made - fit body - harga OK , jika berminat mungkin kita bisa bantu. Mohon hubungi aja kenalan kita di 081280180313, mgkn ntar bisa dibantu , kenalanku banyak yang pakai via dia rata2 puas. Semoga sukses ya buat persiapannya. [sori ngepost disini solany private message inboxmu Full tuh he3... dikosongin dulu aja kl sempet ^_^]
  7. View Conversation
    hello, crescent shadow!

    Thanks for your insights yaa~~ our ig is bow.n.pearls or my personal ig: lovesaura
    belom banyak pic soalnya we'll do some photoshoot on mid august 2015

    i'm still learning and learning but my dream is to create perfect wedding dress, in term of construction, fit, material, design & details.

    best regards,
    Isaura
    creative director
    bow&pearls

    Ps: i cant sent msg to your pm inbox coz it's full, so i drop my msg here
  8. View Conversation
    Hai cresent
    bisa..minta tolong aunthenticate this LV
    .please :')
    klo 100% aunth mau d lelang aja soalnya
  9. View Conversation
    Hai cresent, aku mau titip jual LV speedy bandou Damier uk 30, receipt Munich 24 maret 2015. Kondisi masih baru complete dpt Box nya. Kalo mau COD juga bisa. Aku mau jual 14,5 jt.
  10. View Conversation
    Hai cresent, aku kalo mau titip jual LV speedy bandou uk 30 biasa gak? BNIB receipt 24 maret 2015.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 403
Page 1 of 41 1 2 3 11 ... LastLast
Page 1 of 41 1 2 3 11 ... LastLast
About Crescent Shadow

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
sinciapoh
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Food, Fashion, Makeup
Fave stores or places to shop?:
ZARA, MNG
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Clinique DDMG, Clinique DDML, Clinique Superdefense, Clinique Super Rescue, Paula's Choice Skin Recovery, Stila - all makeup items except mascara.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Classic with sexy, feminine twist
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes

Statistics


Total Posts
Total Posts
19,908
Posts Per Day
4.91
Visitor Messages
Total Messages
403
Most Recent Message
Jul 19, 2018 10:36 AM
General Information
Last Activity
Today 06:06 AM
Join Date
Oct 9, 2007

Aug 6, 2015


Jul 21, 2015


Page 1 of 139 1 2 3 11 51 101 ... LastLast

Nov 15, 2018

  • 10:03 AM - Hidden
  • 09:58 AM - Hidden

Nov 14, 2018

  • 12:24 PM - Hidden
  • 12:24 PM - Hidden

Nov 13, 2018

  • 02:21 PM - Hidden
  • 02:21 PM - Hidden
  • 01:26 PM - Hidden
  • 12:51 PM - Hidden
  • 12:33 PM - Hidden
  • 11:54 AM - Hidden

Nov 12, 2018

  • 10:09 AM - Hidden
  • 09:39 AM - Hidden

Nov 9, 2018

  • 04:07 PM - Hidden
  • 12:41 PM - Hidden

Nov 8, 2018

  • 01:51 PM - Hidden

Nov 7, 2018

  • 04:16 PM - Hidden
  • 04:12 PM - Hidden
  • 03:46 PM - Hidden

Nov 2, 2018

  • 04:03 PM - Hidden
  • 04:03 PM - Hidden


Page 1 of 139 1 2 3 11 51 101 ... LastLast