View Profile: babyblue5384 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

126 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hello, aku mau beli MAC pro palettenya, apa masih ada? Kalo masih ada langsung e-mail aku aja ya, di k.astrianti@gmail.com thanks
  2. hi, aku tetarik ama set benefit nya nih, kalo masih ada just email me at : spice.fresh@yahoo.com
  3. View Conversation
    Hi, Benefit Dandelion nya apakah masih available?

    Thanks
  4. Mbak Ted bakernya masih ada? kalau ada email dong ke mikana@rocketmail.com.Thanks
  5. 3. set nars torrid BNIB + benefit dandelion used, 300rb

    msh ada???
    2-2nya used kah? kadaluarsanya kapan? thank you
  6. Say, UD Naked Palette nya itu yang dapet kuas atau dapet eliner yakkk?
  7. sis, aku blm bisa PM nih, msh newbie.. lush fresh farmacy nya msh ada ga?
  8. sis, lush yang fresh farmacy nya msh ada ga? email ke martinaratna@hotmail.co.id yaa..
  9. View Conversation
    babyblue, QH mint julepnya masih ada? email ya ke lolly.dove@hotmail.com thx
  10. View Conversation
    say, tas benetton nya masih ada? email ya: rwulandari.er@gmail.com
    thx
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 126
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About babyblue5384

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Surabaya, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
shopping
Fave stores or places to shop?:
sogo
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
shu uemura- loose powder
mac - lipgloss
nars - blush on
dior - pure light
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple and casual but still glamour
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Signature


open cp from singapore :beauty item (no liquid), dompet jg boleh.
pm ditunggu sampe 15 desember ya.

Statistics


Total Posts
Total Posts
786
Posts Per Day
0.18
Visitor Messages
Total Messages
126
Most Recent Message
Jun 10, 2015 04:13 PM
General Information
Last Activity
Jun 23, 2019 11:25 PM
Join Date
Jun 13, 2009
No results to show...

Dec 13, 2017

  • 10:09 AM - Hidden

Dec 12, 2017

  • 11:07 AM - Hidden

Dec 11, 2017

  • 02:06 PM - Hidden

Apr 10, 2017

  • 12:33 PM - Hidden

Mar 28, 2017

  • 01:49 PM - Hidden
  • 12:10 PM - Hidden

Mar 19, 2017

  • 09:56 PM - Hidden

Mar 18, 2017

  • 07:26 PM - Hidden

Feb 24, 2016

  • 02:37 PM - Hidden

Feb 23, 2016

  • 07:25 PM - Hidden

Jan 11, 2016

  • 01:11 PM - Hidden

Jan 10, 2015

  • 09:12 PM - Hidden

Dec 7, 2014

  • 09:22 PM - Hidden
  • 09:21 PM - Hidden