View Profile: Ein - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    flash ku belum maju2. betul2 murid pemalasssss ini...
  2. View Conversation
    ya daaah..ntar kita kontak2an aja ya. agustus besok ke bali aku jg mau menenangkan diri, menjauhkan diri dari berbagai masalah kerjaan n hidup.hehehhehe...keep in touch ya.
  3. View Conversation
    aku mau ke jkt dulu nih weekend depan.baru habis itu ke bali nya, nunggu partner kerjaku survey ke jkt hehehhe..pengennya sih minggu ke dua dah di bali.tp pengen ikutan gathering FD dijkt. kamu kapan bisa liburan keluar bali?
  4. View Conversation
    yaaaaa... kok nyerahhh??
    aku juga bingung mau nanya apa. kayanya harus bener2 back to basic deh, secara gue udah lupa dan BUTA bener2 nih sama flash! huhuhuhuhu...
    mungkin bisa dimulai dengan perkenalan akan kegunaan tools?
  5. View Conversation
    yuhuu...
    dimanakah dirimu masih sibukkah?
  6. View Conversation
    ya gak mungkin diketawain la hayyy...
    lha wong yang basic aja akuna masih megap2 kok... *helep*
  7. View Conversation
    hello ein,
    akyu sdh dibali...
    ketemuan yuukk...
    gv me a call di 081***

    c ya...
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About Ein

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Bali
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
bobok, baca, malas-malasan, ngemil
Fave stores or places to shop?:
Mana aja
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Maybeline, The Body Shop, anything that sells organic product
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Asal Tabrak, yang penting comfy
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
chocoein
Twitter Username:
oreh

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?786-Ein&s=878b283f76abe936eb6c7dbae8116c50
Instant Messaging

Send an Instant Message to Ein Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
378
Posts Per Day
0.09
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Aug 4, 2008 10:31 PM
General Information
Join Date
Oct 8, 2007
No results to show...

Jun 7, 2016

  • 10:49 AM - Hidden