Tab Content
More Activity

98 Visitor Messages

  1. View Conversation
    oh sis tapi tinggi aku cm 155 cm, kepanjangan ga?
  2. View Conversation
    sis mica floral dressnya termasuk kebaya ga sih?
    aku lg butuh kebaya size 4 tuh muat buat sixe s-m ga?
    tlng dijawab ya sis ^^ minta no hp km btw
  3. View Conversation
    yah, kegedan donk klo gitu... gak jadi deh say, thanks bgt ya ^^
  4. View Conversation
    sugarcoma, mo nanya mica floral tank dress doonk.. panjangnya brp ya? ukuran 4 usa tuh kira2 segimana sih? gw berminat tp masalahnya badan gw kecil bgt.. pakenya xs-s, takut kegedean hehe.. tengkyu
  5. View Conversation
    mel, iya nih di bali susah bok paling mantep dah etude kynya nasip.. eh kalo menard tuh brpan mel?? maunya nitip kalo murce trus shade nya ada coklat muda gak?
    eh lo ada ym gak say?? add dunk monahartawan maacih
  6. View Conversation
    meeelll pa kabar buu?? mel dikau pake eyebrow pencil gak?? kalo pake merk apa? oke gak??
  7. View Conversation
    okeh say. kutungguuu
  8. View Conversation
    sorry say ak cancel dulu.. kayaknya ga muat thx ya
  9. View Conversation
    kondisinya masih bagus sih mnurutku, kaya di pic aja say. soalnya dia kan bahannya sintetis jd si brushnya ya gitu2 aja bentuknya dri dri ptama beli
    klo mau tar trnsfer aja ke BCA 2671463830 Dita Kusuma ya.. tq..
  10. View Conversation
    elf brushnya used, cm coba pake 2 kalian trus ga cucok, krg gede gitu.. kl kmu mau bole aja, itu udh include ongkir jkt
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 98
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About sugarcoma

Basic Information

About sugarcoma
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta, indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
books, music, movies, fashion, beauty and style
Fave stores or places to shop?:
H&M, Uniqlo, Massimo Dutti, Lacoste, Ted Baker
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Bobbi Brown, Shiseido, MAC, L'Oreal
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
classic feminine
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,435
Posts Per Day
0.42
Visitor Messages
Total Messages
98
Most Recent Message
Jul 5, 2018 10:14 PM
General Information
Last Activity
Today 11:13 PM
Join Date
Jun 8, 2009
No results to show...
Page 3 of 39 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Nov 3, 2018

  • 03:31 PM - Hidden

Oct 31, 2018

  • 12:08 PM - Hidden
  • 11:39 AM - Hidden
  • 11:35 AM - Hidden
  • 09:30 AM - Hidden

Oct 30, 2018

  • 06:45 PM - Hidden
  • 06:43 PM - Hidden
  • 09:54 AM - Hidden
  • 09:37 AM - Hidden
  • 09:00 AM - Hidden
  • 07:51 AM - Hidden
  • 07:50 AM - Hidden

Oct 25, 2018

  • 08:30 PM - Hidden

Oct 23, 2018

  • 02:16 PM - Hidden
  • 02:16 PM - Hidden

Oct 21, 2018

  • 08:41 AM - Hidden

Oct 20, 2018

  • 02:24 PM - Hidden

Oct 19, 2018

  • 06:55 PM - Hidden

Oct 18, 2018

  • 08:53 AM - Hidden

Oct 17, 2018

  • 05:42 PM - Hidden


Page 3 of 39 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast