View Profile: wee_dlee - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

17 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Minta Bantuannya Kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  2. View Conversation
    jeeng, sorry lama, aku mau transfer siang ini. elf brushnya masih ada kan?
  3. View Conversation
    udah saaay, tp lupa reply, hihi.. oke aku jd ambil, senin aku transfer ya, ntar aku email lagi, thx
  4. View Conversation
    Sip2, ditunggu ya
  5. View Conversation
    morning, dear aku mau dong itu brush ELF yg e/s brushnya. Ada penampakannya kah?
  6. View Conversation
    di jkt koq.
    okey dhe.. bole dhe... 1 ya.. no hp dunk biar kirim alamad nya ^^ thanks
  7. View Conversation
    1 jar aja.. brp yah? itu primer kan?
  8. View Conversation
    monistan nya ada?
  9. pinky miki multiply search aja.
    ngak ada lapak g, cmn kmrn kelebihan order aja, order sana order sini,eh taunya sekali berdatangan banyak barang yg sama. satu aja ngak abis2 apalagi lebih he..he...
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 17
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About wee_dlee

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Earthquake land
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
reading
Fave stores or places to shop?:
Basko Mall Padang
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
BBcream The Skin Food
Revlon eyeshadow
Nyx mosaic powder
Maybelline mascara
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Beautiful simple fresh gorgeous clean
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
wcweedlee@gmil.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
366
Posts Per Day
0.10
Visitor Messages
Total Messages
17
Most Recent Message
Jun 10, 2015 07:18 PM
General Information
Last Activity
Apr 4, 2016 07:32 PM
Join Date
Jun 3, 2009
No results to show...
No results to display...