View Profile: neng_mpie - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

197 Visitor Messages

  1. View Conversation
    mba, mau realargan oil 10ml msh ada gak yaa? thanks...
  2. View Conversation
    Sis, Burt's Bees yang replenishing sm sun protecting masih ada ngga ya? Thanks
  3. View Conversation
    mba... lip balm burts bees nya yg sun protecting ama ultra conditioning mase ada? minat ne.. thanks...
  4. mbak masih ada ga burt's bees nya yg pome and acai?
  5. View Conversation
    samaa nanya in bankbook nya masih ada ngga , ada warna apaaa ajaa
  6. View Conversation
    sis mo order korean bankbook yg warna grey masih ada?
  7. View Conversation
    sis.. inboxnya uda full.. transferan uda masuk.. sore ini saya kirim yaaa
  8. View Conversation
    sis curenya jadi ga?
    klo jadi skalian maw shipping hari ini.. hehee
  9. View Conversation
    hai.. u pake mad gel liner, kuasnya pke merek apa yah? yg slanted/angled? ap yg kuasnya miring?
  10. View Conversation
    wah maaf baru kebaca VM-nya. Denim flat masih ada, ongkir jakarta 6ribu jadi total 81ribu.
    transfer ke bca 5540346650 atau mandiri 1270004526560 atas nama farhana. konfirmasi kalau udah kirim ya, kalau bisa lewat email ke mearameara@gmail.com biar cepat.
    minta nama, alamat, no telp buat pengiriman
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 197
Page 2 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Page 2 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
About neng_mpie

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Bogor
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Books
Fave stores or places to shop?:
Plasa Semanggi, ITC, Metro
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Nyx, Sari Ayu
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chick and stylish conservatives addict
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,443
Posts Per Day
0.36
Visitor Messages
Total Messages
197
Most Recent Message
Aug 20, 2013 04:27 PM
General Information
Last Activity
Apr 19, 2019 10:26 PM
Join Date
Jun 3, 2009
No results to show...
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Jun 24, 2015

  • 12:41 PM - Hidden
  • 11:57 AM - Hidden
  • 11:57 AM - Hidden

Jun 22, 2015

  • 09:06 PM - Hidden
  • 08:59 PM - Hidden
  • 08:00 PM - Hidden
  • 01:17 PM - Hidden

Jun 17, 2015

  • 02:13 PM - Hidden
  • 12:09 PM - Hidden

Jun 8, 2015

  • 01:14 PM - Hidden
  • 11:21 AM - Hidden

Jun 5, 2015

  • 10:06 PM - Hidden

May 27, 2015

  • 04:36 PM - Hidden

May 24, 2015

  • 11:26 AM - Hidden

May 22, 2015

  • 08:47 PM - Hidden

May 20, 2015

  • 02:18 PM - Hidden

Apr 29, 2015

  • 03:08 PM - Hidden
  • 09:00 AM - Hidden

Apr 28, 2015

  • 09:11 PM - Hidden

Apr 25, 2015

  • 03:04 AM - Hidden


Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast