View Profile: Ipongita - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

2 Visitor Messages

  1. Hi Chyl, aku pake curling iron babyliss pro gitu model wand tuh yang kayak gimana Chyl? hihihi maap aku kurang ngerti jenis2 gitu cuma bisa make doang hahaha. Si Babyliss pro curling iron ini yg buletannya lumayan kurus sih, ngga gendut. soalnya kalo di rambut aku yg kurus, efek curl nya lebih keliatan. Trus aku pake Mythic oil L'oreal gitu sebelum di curling. Lumayan nahan panas si curling iron.
    Hope it helps yaaah
  2. View Conversation
    mau tny dong, yg di artikel depan 2 minggu lalu, rbt nya pake curling iron apa ya? apa yg model wand gt? pake product hair styling kah?...thk u 4 ur time
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
About Ipongita

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Professional
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0

Statistics


Total Posts
Total Posts
16
Posts Per Day
0.01
Visitor Messages
Total Messages
2
Most Recent Message
Feb 6, 2014 04:20 PM
General Information
Last Activity
Jul 29, 2017 08:33 PM
Join Date
Feb 6, 2013
No results to show...

Oct 15, 2014

  • 12:45 PM - Hidden