View Profile: dheedhee - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

50 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Minta Bantuannya Kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  2. View Conversation
    Dear,

    Tolong foto di mini fashion sale diganti menjadi foto asli barang yang dijual, krn itu preloved kan.

    Untuk sementara posting kami delete. Silahkan posting ulang dengan foto yang otentik.

    Thanks,
    Moderator
  3. View Conversation
    dhee, itu facebook mu link nya apa ya? aku cuba buka tapi error
  4. View Conversation
    happy bday
  5. View Conversation
    dheem uda di reply di lapak duluan ya tadi =)
  6. View Conversation
    hallo dheedhee ..
    salam kenal jga ..
    maaf baru balas ya, lama ngga buka forum nih
  7. View Conversation
    hi, yg ini masih ada nga......
    3. USED (NO BOX) Christian Dior 5 Colour Eyeshadow (990 Tender Chic) - baru 2 kali pake
    kalo ada aku ambil, thanks
  8. View Conversation
    mau sis..
    kirim ke rek mana yah?
    btw,alamatnya nti aku pm aja ya..
    tengkyuu..
  9. View Conversation
    hi sis,
    dior e/s 690 flower blossom masih ada ga?
    udah ongkir jabodetabek yah?thx a lot..
  10. Oke2.. saya delete satunya..
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 50
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
About dheedhee

Basic Information

Date of Birth
March 27
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
High Tech
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
shopping, makeup
Fave stores or places to shop?:
MAC, Myer, David Jones, Louis Vuitton
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC, MUFE, Shu, Bobbi Brown
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Casual yet feminim
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/dhiepang
Twitter Username:
dheedhee

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?752-dheedhee&s=11b32b5a53ffad30b6512ac3be044b01
Instant Messaging

Send an Instant Message to dheedhee Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,218
Posts Per Day
0.50
Visitor Messages
Total Messages
50
Most Recent Message
Jun 10, 2015 07:59 PM
General Information
Last Activity
Feb 26, 2019 07:03 AM
Join Date
Oct 5, 2007
No results to show...

Apr 3, 2015

  • 10:37 AM - Hidden

Mar 24, 2015

  • 03:48 PM - Hidden

Mar 23, 2015

  • 11:49 AM - Hidden

Jan 21, 2015

  • 11:19 AM - Hidden

Dec 18, 2014

  • 05:09 PM - Hidden