Tab Content
No More Results

98 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Nama akun shopee nya ChaniPradasara ya @nadiah

    5050505050505050
  2. View Conversation
    I'm selling brand new, ready stock makeup and skincare: Colourpop, Tarte, Stila, MAC, Cerave, Derma E etc.

    Discount PO Price

    Kindly have a look: http://forum.femaledaily.com/showthr...=1#post5336549

    Thanks!
  3. View Conversation
    Haii @nadiah aku mau balas PM kamu gak bisa, kepenuhan mungkin inbox kamu
    Thank youuu
  4. View Conversation
    sist,

    pas beli brg dr US 9elf) pake forwarder apaan?
    pgn coba belanja di drugstore.com

    thx
  5. View Conversation
    Dear All

    Nama saya Nadia, saat ini saya sedang membuat thesis guna memperoleh gelar Master dengan topik consumer behaviour

    Untuk itu saya memohon kesediaan teman-teman MPers yang pernah membeli produk fashion di Multiply Marketplace untuk membantu mengisi kuesioner berikut.

    Kuesioner ini hanya untuk kepentingan akademis semata, jawaban yang jujur dari teman-teman sekalian akan sangat membantu penelitian saya ^^

    Thanks

    Link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpla2RhNGVjcGRTU1RVYWlSaEk5WUE6M Q

    PS: Buat seller yang bersedia bantu share ke cust nya saya ucapkan terima kasih sebesar-besarnya ^^
  6. View Conversation
    jeng dirimu sudah bisa log in dan posting lagi kan? kalau tidak bisa, email gue di lena di fashionesedaily titik com ya, thanks.
  7. View Conversation
    nadiah, kl mo share perversion dr ud set yg po di mimo, colek ak yaa, tq bgt
  8. View Conversation
    nadiah mau dong info kamu beli paypal dmn? aman ya? thanks, cynthia
  9. View Conversation
    nad, masih ada kose softymo white co? ini sama kaya po di sasa kan? lagi nyari kose co yg asli sih, bukan yg udah masuk ke indo..
  10. View Conversation
    Say...buka PO Sasa yah? gue tertarik pengen mesen nih...
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 98
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast
About nadiah

Basic Information

Date of Birth
September 3
About nadiah
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
shopping ^^ dan wisata kuliner
Fave stores or places to shop?:
Multiply, Matahari, Gramedia
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Urban Decay - 24/7 Eyeliner
Cure - Cure Peeling Gel
Revlon - Colorstay Foundation
Venus - Compact Powder
Kiss Me - Long & Curl Mascara
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I love simple, cute, clean, pastel. I love cotton and T-Shirt. I dont really on Fashion Path because sometimes Be Me is more suitable on me.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://www.sakurablossomshop.com
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1202554004
Twitter Username:
izzahnadiah

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?7389-nadiah&s=44468fcc81fd2f9393058fbe6a924a21
Instant Messaging

Send an Instant Message to nadiah Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,162
Posts Per Day
0.33
Visitor Messages
Total Messages
98
Most Recent Message
Apr 5, 2017 10:39 AM
General Information
Last Activity
Jan 14, 2019 08:55 AM
Join Date
May 2, 2009
Home Page
http://www.sakurablossomshop.com
No results to show...
Page 1 of 46 1 2 3 11 ... LastLast

Jan 12, 2019

  • 06:04 AM - Hidden

Jan 10, 2019

  • 12:37 PM - Hidden

Jan 9, 2019

  • 08:47 AM - Hidden

Jan 8, 2019

  • 10:12 AM - Hidden

Jan 7, 2019

  • 07:58 PM - Hidden

Jan 4, 2019

  • 09:17 PM - Hidden

Jan 3, 2019

  • 03:00 PM - Hidden

Dec 30, 2018

  • 11:49 AM - Hidden

Dec 29, 2018

  • 05:53 PM - Hidden

Dec 20, 2018

  • 09:43 PM - Hidden

Dec 11, 2018

  • 08:50 PM - Hidden

Dec 10, 2018

  • 09:35 AM - Hidden

Dec 6, 2018

  • 03:55 PM - Hidden
  • 05:44 AM - Hidden

Dec 3, 2018

  • 05:39 PM - Hidden
  • 11:05 AM - Hidden
  • 09:17 AM - Hidden

Dec 1, 2018

  • 04:07 PM - Hidden
  • 03:44 PM - Hidden

Nov 30, 2018

  • 07:08 PM - Hidden


Page 1 of 46 1 2 3 11 ... LastLast