View Profile: bloodyruby - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

14 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Minta data diri dan email ya mba, ada invoice. PM mu penuh.Thank you
  2. View Conversation
    dear, ntar alamatnya sms aja ya ke gw 081320287676, biar besok bs lsg dkirim bareng yg laen..thanks
  3. bloody ruby: 280rb
    - Blush on Rouge Peach Sparkle
    - Blush on Rouge Stormy Rose
    - Blush on Rouge Russet
    - Blush on Rouge Lilac Lace
    - Blush on Rouge Coral Spice

    List ongkir:
    jabodetabek en bandung 10rb
    sisanya cek web TIKI yah (bukan JNE loh) or please ASK!
    Bca 5290141615 an. Devinda k
    Kalo uda konfirmasi d lapak en info alamat via pm or email ke devz_cutez@yahoo.com

    hi invoice lafemme yah
  4. View Conversation
    Dear FDers, sebagai sesama member FD, minta tolong untuk dibantu isi kuesioner singkat di link dibawah ini: http://indonesiansmes.questionpro.com/
    kuesioner nya mengenai entrepreneur skala kecil dan menengah, post via vm ini sudah melewati restu Mod Squad FD. Thank you bangeeeeettt buat FDers yang mau bantu. Kusje! xx
  5. View Conversation
    say, jadi ambil ngga lippen tea rose & CS gel linernya? tolong kabari ya karena ada yg w/l juga g tunggu kabarnya hari ini jam 21.00 ya..thanks
  6. View Conversation
    say, uda dikirim inpoisnya..ceki2 imel yah
  7. View Conversation
    Masih ada kok..sms gw aja ke 0818 0606 0725 ya..Thx
  8. View Conversation
    bisa minta no hp ga? biasa suka ditanya ama org Tiki. sms aja ke 081519740004. thx ya
  9. View Conversation
    udah gw PM ya invoicenya.
    oia bloody, eke minta nama&alamat pengiriman ya. thx
  10. View Conversation
    hi.. masih avail say 2-2nya, mau?
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About bloodyruby

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
SDI Media Group Indonesia
If no, what industry do you represent?:
Entertainment (TV/Radio)
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Music, Films, Books
Fave stores or places to shop?:
Pasar Baru, Grand Indonesia
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
PAC - pearly powder eyeshadow, NYX - lipsticks
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Romantic, fairy-tale-like, feminine, innocent, a bit conservative
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
kaguyarebunk

Signature


Sing Beautifully - stories behind a dress
Dunia Peri, Kelinci, dan Kupu-Kupu - ini dan itu dari saya

Statistics


Total Posts
Total Posts
417
Posts Per Day
0.10
Visitor Messages
Total Messages
14
Most Recent Message
Sep 18, 2015 10:48 PM
General Information
Last Activity
Jul 29, 2019 05:47 AM
Join Date
Apr 22, 2009
No results to show...
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Jan 26, 2015

  • 05:45 PM - Hidden

Jan 20, 2015

  • 09:46 AM - Hidden

Dec 4, 2014

  • 06:55 AM - Hidden

Nov 7, 2014

  • 08:56 AM - Hidden

Nov 3, 2014

  • 08:37 PM - Hidden

Oct 10, 2014

  • 08:01 AM - Hidden


Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3