View Profile: booboo - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

459 Visitor Messages

  1. View Conversation
    boo, transferannya dah masuk blom? ditgg tasnya yaaaaa...tq
  2. View Conversation
    Allow bo,cotton on nya batal krn udh order di lapak miss_chin hehehe, thank u ya dahrling
  3. View Conversation
    boo, lowongan sebagao senior editor masih berlaku?
  4. View Conversation
    boo, anna sui polishnya mau swap gak dengan something from my lapak? everything that's available ada di post #1 ya. thanks.
  5. View Conversation
    sayy makasih yah mac nya uda nyampe huhuhu jadi ngiler liat box nya clarins
  6. Boo... mac lippen masih ada??
  7. boo, dior nya masi ada ga?book dulu dong. thx
  8. View Conversation
    Booboo gue rada bingung liat lapak lo cuman mau nanya akhirnya gue mendapatkan sesuatu gak di lapak lo
  9. View Conversation
    bobo sorry br reply ... kl nanjing lu udh deket kemana mana kok .. kl sephora disana sih agk garing krn mahal dan merk2 yg di jual rtudah ada di indo kec merk sephora nya sendiri.
Showing Visitor Messages 451 to 459 of 459
Page 46 of 46 FirstFirst ... 36 44 45 46
Page 46 of 46 FirstFirst ... 36 44 45 46
About booboo

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
traveling and shopping
Fave stores or places to shop?:
Zara, Mango, Gap, Promod,
Jaspal
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
All of cosmetics by MAC
All of skincare by Clarins
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Relaxed, smart, chic, loose, feminin masculine
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://booboobeauty.multiply.com/
Twitter Username:
shopboo2

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?699-booboo&s=a3af6fd84eee341e05dc74f9eff24401
Instant Messaging

Send an Instant Message to booboo Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
345
Posts Per Day
0.07
Visitor Messages
Total Messages
459
Most Recent Message
Jun 21, 2013 10:28 AM
General Information
Last Activity
May 31, 2020 08:21 AM
Join Date
Sep 30, 2007
Home Page
http://booboobeauty.multiply.com/
No results to show...

Jan 26, 2016

  • 03:13 PM - Hidden

Feb 6, 2015

  • 06:03 AM - Hidden