View Profile: wong_pinky - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    halo mom...mau tanya bellefitnya mau dijual ga mom?
  2. View Conversation
    wong_pinky pake serum john frieda juga ya? enak ngga? kira2 sekarang kalo dirupiah'in jadi berapa ya?
  3. No selling of any kind at Beauty Swap thread. You are also not yet eligible to sell, please read forum rules. -mods-
  4. View Conversation
    eh ini paula yg beli dress ma gue di mini fashion sale kan? pengen make sure aja soalnya gue liat lokasinya di jkt, pdhl alamat yg dikasi ke gue di jambi. kalo emang bener, ini scan air waybill buat dressnya ya: http://i46.tinypic.com/33ux1uc.jpg maap lama bgt, udah 2 hari ini kerjaan numpuk di kantor jd baru sempet upload skrg, hix. kalo dah terima dressnya kabarin yah. thank you so much!
  5. View Conversation
    wong-pinky, bole gak di share photonya ? penapsaran sama si ROC ini..email ogut ya di : seoulite29@gmail.com. thank you..
  6. View Conversation
    dear FDers, sesama member FD, dimohon sekali bantuannya untuk membantu saya menyelesaikan skripsi. Skripsi saya ditujukan untuk entrepreneur skala kecil dan menengah, yang menjalankan usaha di wilayah domestik atau internasional. Kuesioner bisa diisi secara online di http://indonesiansmes.questionpro.com/ . Cukup 5 menit saja untuk mengisi. Pertanyaan yang diajukan memang mengarah kepada SMEs yang sudah go internasional, namun SMEs domestik diharapkan juga dapat menjawab dengan menggunakan pandangan anda secara pribadi. Terimakasih banyak ya, buat yang sudah mau membantu. Post ini sudah melewati izin dari Mod Squad. Thanks!
  7. View Conversation
    wong_pinky, nyokap gw namanya dr. satiti prakteknya di Jogja..
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About wong_pinky

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Browsing internet, watching movies & playing music
Fave stores or places to shop?:
Taman Anggrek, Plaza Senayan & Senayan City
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Mac - all it's makeup collection
Body Shop - white musk products set
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Girly, colorful, unique cutting and a little bit sexy
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/paula.wijaya

Signature


~ Beauty is when your personality stands out more than your appearance ~

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?6796-wong_pinky&s=aea4994fb6ae943f902580302329ea48
Instant Messaging

Send an Instant Message to wong_pinky Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
598
Posts Per Day
0.16
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Apr 19, 2015 03:22 PM
General Information
Last Activity
Oct 13, 2018 04:20 PM
Join Date
Mar 20, 2009
No results to show...

Feb 18, 2015

  • 09:57 AM - Hidden

Feb 17, 2015

  • 11:57 PM - Hidden
  • 11:39 PM - Hidden