View Profile: Angie - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

10 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi Angie,

    Apparently aku blm 15 posts. Jd ga bs kirim pv msg hehehehe
  2. View Conversation
    Angie, msh ada korean bagnya. kalo mau lgsg trf ke rek di page 1 ya. setelah trf konfirmasi alamat & no telp. Thank u
  3. View Conversation
    hi angie, maap menggangu,,
    mohon waktunya sebentar yah buat ngisi kuisioner buat tugas akhirku
    http://www.surveymonkey.com/s/DL6NGG2

    thankyou <3
  4. View Conversation
    Many many happy returns of the day. Happy BirthDay Sista...
  5. View Conversation
    Dear FDers, sebagai sesama member FD, minta tolong untuk dibantu isi kuesioner singkat di link dibawah ini: http://indonesiansmes.questionpro.com/
    kuesioner nya mengenai entrepreneur skala kecil dan menengah, post via vm ini sudah melewati restu Mod Squad FD. Thank you bangeeeeettt buat FDers yang mau bantu. Kusje! xx
  6. View Conversation
    mba, aku jual clana ZARA harga Rp. 150rb
    klo beli banyak, ad banyak pngurangan jg wkwkwkwkwk
    contoh nya ad di mini fashion sale
    tengkyu
  7. View Conversation
    Hari ini aku pulang gie, tp cuma 2 minggu aja. Ihhh, gile ya forum ini, membuat ketagihan,ngeces liat2 tas ama sepatu punya orang, gawat gie, ini bisa2 memotivasi hasrat belanja, bangkrut klo diturutin.
  8. View Conversation
    hohohoho, anggi, kok ya diriku terjebak juga dalam forum ini. Asti
  9. udah pi,kemaren dia sempet flu n agak diare jadi emaknya panic.com hehe. Gimana pi nampak tambah laris manis nii lapaknya hehe..hayyuu pulang kampung piii
  10. View Conversation
    Mikel dah sembuh, Nggi?
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 10
About Angie

Basic Information

Date of Birth
June 25
Registration Info

Information for registration.

Location:
hottie town
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Energy
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
shoooppiiinggg
Fave stores or places to shop?:
any place
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
TBS,Dior
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Be Grateful

Statistics


Total Posts
Total Posts
445
Posts Per Day
0.10
Visitor Messages
Total Messages
10
Most Recent Message
Oct 17, 2013 05:44 PM
General Information
Last Activity
Nov 21, 2018 10:16 PM
Join Date
Sep 27, 2007
Home Page
http://profiles.friendster.com/mamamikel
No results to show...

May 9, 2015

  • 08:50 PM - Hidden

Apr 21, 2015

  • 06:43 PM - Hidden

Apr 19, 2015

  • 06:16 PM - Hidden

Apr 17, 2015

  • 02:15 PM - Hidden

Apr 9, 2015

  • 10:30 PM - Hidden

Nov 14, 2014

  • 07:04 PM - Hidden