View Profile: Vinnyshabrina - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hai, boleh nanya nomor hp nya dr eta yg di kmc ga yah? Kamu pernah konsul sm beliau lewat wa ga? Thankss
  2. yaampun aku pasti salah lihat nih wkwkwk.
    GDL nya jadi sekarang di combine sama apa aja mbaa? toner atau utk prevent jerawatnya pake produk apaa?
  3. View Conversation
    Halooo mba vinny
    mmm sepertinya pas di thread aku ga pernah bilang kalo aku udah cobain face oil nya, baru akan mau coba sih tapi belum kebeli sampe sekarang hehe. aku pengguna setia GDL mba udah setahun lebih pakenya cuma sekarang udah engga lagi.
    kalo aku buat moisturizer wajah pernah pake rosehip oil sama passion fruit oil mba.
    maaf yaa mba kalo ga bisa menjawab pertanyaanya, semoga bisa sedikit membantu
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About Vinnyshabrina

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Interests:
Beauty
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.happydoofyhousewife.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
98
Posts Per Day
0.03
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Jul 2, 2016 07:52 PM
General Information
Last Activity
Dec 29, 2019 02:34 PM
Join Date
Oct 18, 2012
Home Page
http://www.happydoofyhousewife.com
No results to show...
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Jul 30, 2016

  • 05:35 PM - Hidden

Jul 10, 2016

  • 11:27 AM - Hidden

Jun 15, 2016

  • 07:18 PM - Hidden

Jun 11, 2016

  • 02:04 PM - Hidden
  • 04:40 AM - Hidden

May 11, 2016

  • 04:14 PM - Hidden
  • 02:57 PM - Hidden
  • 01:25 PM - Hidden

May 10, 2016

  • 06:59 AM - Deleted Posts

May 8, 2016

  • 11:04 AM - Hidden
  • 07:53 AM - Hidden

May 6, 2016

  • 03:50 PM - Hidden
  • 09:10 AM - Hidden

May 4, 2016

  • 10:22 AM - Hidden
  • 06:16 AM - Hidden

May 3, 2016

  • 06:30 PM - Hidden
  • 04:19 PM - Hidden
  • 02:23 PM - Hidden
  • 11:58 AM - Hidden

May 2, 2016

  • 11:34 AM - Hidden


Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast