View Profile: Pinkq - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

98 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Minta bantuannya kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  2. View Conversation
    sist.. shu uemura cream eyeshadow p brown masih ada? tx
  3. View Conversation
    hai..
    aku lagi cari MUA buat wisuda
    boleh liat contoh2 hasil make up dan pricelistnya?thank you.
  4. View Conversation
    boleh liat portfolio make-up2nya? kebetulan aku lg nyari mua hehe thankss
  5. View Conversation
    mbak,shu uemura face architect smoothing fluid foundation #754 nya masih ad? new or used? brp ml?
    ak blom bs pm nih mbak,,, klo ad bs sms ke no ku 08998186791,,, vei
  6. View Conversation
    helen, gue ngemail ke alamat yg di website MUA loe, nanyain rate MUA buat temen adikku, kabarin ye.
  7. View Conversation
    pinkq.....ngliat lapaknya gmn siy? sorry msh baru niy....
  8. View Conversation
    "twc inez gw masukkin ke pekegingnya caring yg silver bisa masuk lohhh..."

    Pinkq, ini twc caring yang fair white bukaann??
  9. View Conversation
    sist itu cs yg 88 shimmer nya berapakah sist???? masih baru kah?? yg ada merk cs nya di depan kah? thx sist
  10. View Conversation
    hy sist,,maap aku slaah baca PM nya sista..aku pengennya 88 metal mania sist,bukan 88 ultra shimmer,,hehe...
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 98
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast
About Pinkq

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
STIE PERBANAS - Economic Management
Interests:
Make Up and shopping
Fave stores or places to shop?:
metro , sogo , harvey nichols
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC - Fluidline , eye shadow , blush on and mineral skin finish

Ciel Mineral - foundation and blush on
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I like casual style, Japanese style and korean style
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.facebook.com

Signature


[COLOR="Booking MAKE UP DATE : helenpinky@yahoo.com / 087882946111
MY PORTFOLIO : Invite MY FB for Portfolio : Helen Siahaan / helenpinky@yahoo.com[/url]
YM : helenpinky[/COLOR]

Statistics


Total Posts
Total Posts
4,231
Posts Per Day
1.08
Visitor Messages
Total Messages
98
Most Recent Message
Jun 10, 2015 03:36 PM
General Information
Last Activity
Sep 3, 2016 09:21 PM
Join Date
Mar 5, 2009
No results to show...

May 29, 2015

  • 12:11 PM - Hidden